Извозване и изхвърляне на строителни и битови отпадъци в София

Цялостни услуги за извозване на строителни отпадъци в София

 • Извозване на строителни отпадъци в чували до сметище

 • Първокласно обслужване на всички наши клиенти за извозване на отпадъци

 • Гъвкаво работно време, няма нужда да променяте графика си за нас

 • Най-висок клас услуги, оборудване и превозни средства за извозване на отпадъци

 • Достъпни цени и много специални оферти за количества и редовни клиенти

 • По-евтина алтернативна на извозването на отпадъци с контейнери

Как протича процесът на извозване на строителни отпадъци?

Бързо извозване на строителни отпадъци до сметище

След всеки ремонт или къртене има много строителни отпадъци за изхвърляне, от които искате да се оттървете. Извозването може да се окаже доста скъпо ако попаднете на някоя некоректна фирма, затова не се чудете а се свържете с нас, ние ще ви направим най-добрата оферта и ще извозим всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в София.

Бетонът и стоманата са много тежък материал и се събират и извозват много трудно. Именно затова предлагаме бърза, ефективна и безопастна услуга за извозване на строителни материали в София. Затова не е нужно вече да се притеснявате за строителните отпадъци след приключване на ремонта. Независимо дали имате нужда от нашите услуги само веднъж или няколко пъти по време на работата, нашите професионалисти ще се погрижат за строителните отпадъци, за да може да продължите работа по обекта спокойно.

Независимо дали правите ремонт вкъщи или обновявате офиса в работа, ние от фирма DESTROY – кърти чисти извозва ще се отзовем, за да почистим и извозим всички строителни боклуци и отпадъци. Товарим и извозваме бетон, дърво, стомана, облицовки, плочки, гипсокартон и др.

Как може да ни повикате? Това е много лесно, просто се свържете с нас на телефон 0879 272 248, за да уговорим ден и час и ние ще сме там навреме. След като пристигнем, просто ни покажете отпадъците, ние ще ги натоварим и извозим веднага.

Освен извозване на строителните отпадъци, предлагаме и пълно почистване на строителната площадка и обекта.

 • Каска, очила, предпазна екипировка, ръкавици и маска за дишане

строителни-отпадъци
изхввърляне-на-строителни-отпадъци-на-сметище

Истински професионалисти в извозването на строителни отпадъци в София.

Има много фирми, които предлагат извозване на строителни отпадъци в София, но колко от тях могат да се похвалят с 25 години опит в сферата на кърти чисти извозва?

 • Вече повече от две десетилетия предлагаме най-качествените услуги за извозване в София!

За толкова много време сме успели да реализиране хиляди извозвания на най-различни строителни отпадъци и винаги сме успявали да задоволим желанията на вас – нашите клиенти. За да направим услугата извозва още по-удобна, работим 7 дни в седмицата, без почивка! Ние знаем, че работното време е голямо неудобство за Вас, именно затова се стараем да предлагаме нашата услуга във удобен за вас ден и час.

 • Извозваме само до лицензирано и законно сметище в София

За разлика от много некоректни колеги, ние извозваме всичките строителни отпадъци само до законно сметище, където заплащаме такса за всичките изхвърлени боклуци!

Цени за извозване на отпадъци в София

Супер изгодни цени за извозване на строителни отпадъци

Извозване на чували до 25кг

080лв.на чувал
 • най-добра цена

Извозване на отпадъци до 4 куб.

19лв.на курс
 • най-добра цена

Извозване на чували до 25кг висок етаж

1лв.на чувал
 • най-добра цена

Възможно е цените да са по-различни, в зависимост от помещението, от което се изнасят отпадъците.

Ако търсите бърз и лесен начин да се оттървете от отпадъците на строителната площадка, трябва да намерите добър и сигурен екип за извозване на строителни отпадъци в София като нас. Ние сме идеалните партньори за извозване, както за физически лица, така и за бизнес клиенти. За да предоставим на нашите клиенти отлично качество, разчитаме на високо квалифицирани специалисти, усъвършенствани в извозването на строителни отпадъци. Това ни позволява да реагираме бързо и да предложим най-добрите цени!

Ние сме фирма, която никога не подценява рисковете, които идват при всяко извозване на боклуци. Ето защо екипът ни е добре оборудван и подготвен. Уверяваме ви, че услугата за събиране на боклуци в София, помага за опазване на околната среда, тъй като изхвърляме всичко само на законно сметище.

Ниски цени за извозване. Едно от най-големите предимства на нашата услуга определено е цената. Независимо с какъв бюджет разполагате, ние ще успеем да се вместим в него. Известни сме в цяла София с цените си без конкуренция. Ако имате строителни отпадъци за извозване, свържете се с нас, за да Ви направим най-добрата оферта!

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА