Почистване на мазета и тавани в София – извозване на всички боклуци до сметище

почистване-на-мазе-и-таван

Нуждаете се от почистване и изхвърляне на нежеланите боклуци от мазето, гаража или тавана? Попаднали сте на правилното място! Фирма за кърти чисти извозва – DESTROY предлага качествено почистване на мазето или тавана до блясък! Без значение какво сте натрупали в мазето и тавана, ние ще го изнесем на ръце, ще го натоварим и ще го изхвърлим на законно сметище в София! Изнасяме стари мебели, дрехи, електроуреди, кашони и какво друго се сетите.

  • Почистване на мазета, тавани, гаражи, навеси и всякакви помещения

  • Сваляне на ръка на всички мебели и боклуци, без значение от етажа.

  • Извозване на всички стари мебели, боклуци и електроуреди до сметище в София.

Имате боклуци на тавана, в мазето, гаража, бараката или складовото помещение, които трябва да изхвърлите и изчистите? Дали се местите в ново жилище или просто искате мазето и таванът да са чисти и подредени, ние сме на разположение всеки ден от седмицата, за да го направим. Предлагаме качествена услуга за почистване на мазета и тавани, на цена без конкуренция в София! Разполагаме с квалифициран персонал за почистване, както и с камиони за извозване на всички отпадъци, мебели, електроуреди и др. до сметище.

Професионални услуги за почистване на мазета и тавани в София!

Страх ви е да се качите на тавана или да слезете в мазето? Спокойно, ние идваме!

5 съвете при почистване на тавана и мазето

Ако решите все пак да почистите мазето или тавана сами, последвайте тези съвети, за да го направите възможно най-бързо и лесно.

  1. Подгответе се за много прах. Облечете се с работни дрехи или гащеризон. Изнасянето на стари мебели, кутии и стари отдавна забравени вещи ще доведе до много прах, мухъл и какво ли още не. Задължително използвайте и маска, може да ви звучи малко прекалено, но със сигурност след това ще сте ни благодарни за съвета.
  2. Пазете се от насекоми. Много често малки животинки, като пчели, оси, молци, мишки и паяци намират своя нов дом във вашите стари мебели. Най-вече внимавайте с гнездата на осите, те са лесно раздразнителни и могат да ви ужилят много лошо.
  3. Не оставяйте неща, които няма да ви потрябват. Всички сме много сантиментални и много често ни е жал да изхвърлим нещо, знаейки че никога повече няма да ни потрябва. Замислете се, ще ми трябва ли това някога? Ако не ви трябва просто го изхвърлете, няма нужда да заема място на тавана и да прашасва.
  4. Колко боклук има за изхвърляне? Когато става въпрос за почистване на мазе или таван, трябва да знаем и какво количество боклук ще се наложи да изхвърлим. Ако боклукът е повече от нормалното не може просто да го изхвърлите в контейнера пред блока и да го напълните до горе. При по-големи количество задължително трябва да наемете фирма за извозване на боклуци до сметище като нашата.

Цени за почистване на таван и мазе в София от 30лв.

Супер изгодни цени за почистване на мазета и тавани

Възможно е цената да се промени, ако квадратурата на мазето или тавана не е стандартна.

На DESTROY се обади и от боклуците в мазето и тавана се оттърви!

DESTROY предлага услуги за почистване на мазета, тавани и гаражи на територията на цяла София и района. Работим бързо, качествено и на ниски цени. Да работите с нас излиза много по-евтино, отколкото например да наемете контейнер за отпадъци и да съберете всичко в него.

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА