Професионални електро ремонти от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy.bg извършва всички видове електро ремонти на територията на град София и областта. Не се притеснявайте да използвате услугите ни за ремонт или подмяна на електрическа инсталация или ел табло, ремонт на електрически уред, прекарване на нов токов кръг за готварска печка (бойлер) и редица други. Разполагаме с професионален екип от електричари, които сме оборудвали с модерно оборудване за извършване на диагностика и ремонт на електрически уреди. Те са с богат професионален опит и са изключително любезни и отзивчиви към клиентите ни.

Ремонтът на електрически уреди е сложна задача, която в никакъв случай не бива да се извършва от неквалифицирани лица. Има много тънкости в този занаят и ако те не се знаят, това може да доведе до поява на късо съединение в работещия, „отремонтиран“ електрически уред. Тогава, загретите до висока температура разтопени метални части от мястото на късото съединение, ще доведат до запалване на ел уреда. Представете си това да се случи, когато спите или когато сте оставили децата си сами вкъщи. Ужасно нали … но това е животът, а това са ситуации, за които пожарната предупреждава ежемесечно, но рядко се взимат мерки.

Фирма Destroy предлага следните услуги свързани с електро ремонти:

  • Ремонт или подмяна на електрическо табло;
  • Ремонт на бойлерно табло – стенен ключ;
  • Ремонт на отоплителни уреди;
  • Ремонт на нагревателни уреди – готварски печки;
  • Ремонт на хладилник;
  • Ремонт на осветително тяло;
  • Прекарване на контакт на тераса, мазе и други;
  • Ремонт на стълбищно осветление – настройка и монтаж на стълбищен автомат;
  • Къртене на канали за прокарване на електрическа инсталация, токови кръгове;
  • Монтаж на готварска печка, абсорбер, осветително тяло, пералня, сушилня, фурна и други.

Фирма Destoy извършва гореспоменатите услуги, както в жилищни, така и в офис сгради, производствени сгради навсякъде другаде, където се нуждаят от нас. Извършваме електро услуги в София и то висококачествени, като са на ниски и достъпни за гражданите цени. Само се обадете на телефон 0894 222 891 и наш специалист ще прегледа цялата ви електрическа инсталация и всички електрически уреди.

Ние ще предпазим дома ви от претоварване на електрическа мрежа, токови уреди и най-страшното – от късо съединение. Установено е че над 70 % от причините за пожар в сгради се дължат на късо съединение, затова е много важно да се предпазим от него. Никой не желае домът му или бизнесът, които е градил с години да бъдат унищожени за минути. Важно е да се вземат навременни мерки, превенцията е ключът към успеха.

Изберете безопасността и сигурността на една професионално инсталирана електрическа инсталация, ел табло, контакти, ключове и други!

При необходимост от професионален монтаж и на електрическо табло в град София и региона се обърнете към фирма Destroy и наш квалифициран екип ще изгради едно безопасно и напълно ефикасно електрическо табло.

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши ВиК или ел. проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и да получите оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.