събаряне-на-стара-къщаРазрушаването на част от жилищна сграда може да се състои от няколко или една носеща стена.

Например, искате да увеличите площта и да я направите още по-удобна за живеене, тогава разрушаването на част от къщата е правилното частично решение на проблема. Необходимо е просто да се проучи задълбочено част от съединенията, където ще се състои разрушаването на част от старата къща, от това ще зависи цялата по-нататъшна работа, свързана с демонтажа на помещенията. Много често дори и добър специалист е трудно да определи на пръв поглед коя от стените е носеща, рискът от частичното събаряне на къщата или цялата структура може да зависи от това.

Преди да продължите със събарянето на части от къщата, е необходимо да укрепите всички свързващи елементи на фугите, особено на мястото, където частите на къщата са свързани към мястото на района, който ще бъде демонтиран. След като е подготвен обекта за частичното събаряне, се очаква да се събори и възстанови къщата. Когато се събаря част от къщата, най-често се използват ръчни инструменти, това се дължи на това, че е възможно да се повреди площта, която не е включена в плана за събаряне.

Кои са важните моменти при събарянето на частната къща и откъде да се започне?

Разбира се, най-често се започва от покрива, външното покритие се отстранява, след което покривът се отстранява, след това има припокривания. Ако има външни декоративни панели се премахват: плочки, имитация на плочки и т.н. След това има стени с вътрешни прегради, след което се пристъпва към демонтиране на основата.

На последния етап се изкарват отпадъците от извършената работа до най-близките пунктове за рециклиране на боклука.

Ние от фирма „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва, благодарение на нашия богат опит в областта на събарянето на жилищни и нежилищни сгради, ще извършим висококачествено работата, така че да можете да ни препоръчате на ваши приятели и познати за в бъдеще. Поръчайте събарянето на старата къща при нас, разходите ще ви изненадат.