Професионално изграждане на електрически инсталации от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy изгражда цялостни електрически инсталации за дома и офиса. Ние разполагаме с екип от професионални електричари, които са готови да се притекат на помощ на по всяко време на денонощието, но по-добрият вариант е да изберете монтаж на електрическа инсталация още при строежа на жилището. Така ще сте сигурни, че разполагате с професионално изградена електрическа инсталация, на която може да разчитате десетки години.

Препоръчваме ви при покупка на старо жилище да смените електрическата инсталация, защото с времето изолацията на кабелите старее с годините на експлоатация и изолиращата и способност се губи, ако сте виждали стари кабели, знаете добре за какво говорим.

Една важна стъпка, която трябва да предприемете е да решите, какво ще бъде разположението на мебелите в апартамента/къщата ви. Сами разбирате, че за по-голямо удобство е добре, да имате контакти на удобни места. Например от двата края на спалнята до нощните шкафчета, за да може да зареждате телефоните си. Важно е да се остави контакт на височина, на предвидено място за климатик, за да не виси дълъг кабел от него до контакта. Освен това при ясен план, кой електрически уред, къде ще бъде поставен, може лесно да се оразмери инсталацията и да се избере подходящо сечение на проводниците.

Друг съвет е да се изгради отделен токов кръг за хладилника, като и за бойлера, за да може когато дълго време няма да ви има в жилището с удобство да оставите само хладилника да работи, а бойлера е голям консуматор и по-безопасно неговият токов кръг да не се натоварва от използване от други уреди.

Добра идея е да поставите етикет, надпис на всеки предпазител, за да знаете за кой токов кръг за коя стая, уред е. Това ще ви улесни много, защото когато например решите да отсъствате за дълго време от вкъщи е най-добре да изключите всички предпазители, освен този на хладилника например. Освен това при смяна на контактен ключ, лампа и други лесно ще може да ги изключите, благодарение на етикетите на предпазителите. Все пак наш съвет е никога да не се предоверявате и да проверявате с фазомер или друг уред за наличие на напрежение.

Фирма Destroy се е специализирала във всеки един етап от изграждането на електрическа инсталация, защото това е отговорна работа, която не бива да се подценява. Когато не се използва правилно, електричеството може да бъде страшно опасно и нерядко за съжаление смъртоносно. Подмяната на стара електрическа инсталация с нова е задължителна част от всеки основен ремонт. Използването на отделни токови кръгове и подходящо сечение на проводниците, както и на автоматични предпазители е изключително важно за изграждането на модерна и безопасна електрическа система за дома или офиса.

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и да получите оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.