Къртенето е събаряне на конструкции, сгради от бетон или тухла. Дейността по къртене се извършва от професионални къртачи,  след подробно проучване на съоръжението, което ще бъде съборено.

Това е подготвителен процес преди започване на ремонтни дейности, процес, който изисква майсторите къртачи да имат специални умения и познания в строителните технологии. След този процес винаги следва голямо количество от отпадъци и боклук.

Къртачните услуги включват:

  • – къртене на сгради, конструкции – битови, промишлени, административни;
  • къртене на стени, прегради;
  • къртене на отвори за прозорци;
  • – къртене на врати;
  • – къртене на подове;
  • – къртене на покрива;
  • – къртене в метални и стоманобетонни конструкции;
  • – къртене на водопровод, климатик, отоплителни системи и др.

Тази вид дейност принадлежи към категорията на особено сложни и опасни, следователно те трябва да се извършват от специалисти, използващи професионално оборудване. Ако подобни къртачни дейности се извършват не от специалисти, а от случайни майстори, резултатът може да бъде погубен – до разрушаване на сградата.

Ако при подмяната на тапетите не се изискват специални умения, то при къртене и събаряне на конструкции, прегради, стени и т.н. се изискват, в противен случай е възможно събаряне на строителни елементи. Освен това при работа с инструменти могат да се получат тежки наранявания от летящи фрагменти. Това не може да го осъществите без помощта на опитните майстори и специалния инструментариум.

Трябва да се отбележи, че преди събарянето, по-специално демонтирането на стени и особено носещи стени, е необходимо да се координира със съответните организации, които издават разрешение за събаряне.

Възползвайте се от нашите конкурентни цени и изгодни оферти за кърти чисти извозва. Свържете се с нас на телефон 0894 222 891 и поискайте безплатен оглед, още днес. След оглед ние ще ви предложим цена, на която няма как да устоите. Нашата цел е да свършим работата на възможно най-ниска цена, за сте щастливи вие – нашите клиенти.