Как трябва да направите нещо с тях, ако дори не знаете, че съществуват?

Следва кратък списък с места и неща, които да търсите, които ще ви помогнат да определите дали има скрит теч някъде в дома ви:

• Показания от вашия водомер – консумацията на вода е много по-висока от обикновено.

• Чувате звука на течаща вода, когато нямате нищо включено – (мек звук, сякаш тоалетната работи).

• Влагата и влажността се усещат на пода, когато нищо не се разлива на това място.

• Започвате да забелязвате пукнатини във вашата основа, растенията растат неравномерно около дома ви или откривате промяна в земята в двора.

• Неприятни миризми на гниене, влага и плесен или миризма на канализация, излъчвани от подове, стени или канализации.

• Мокри площи или стояща вода във вашия двор (може да показва напоителна система или изтичане във водопроводната тръба).

• Мокри петна по тавана, пода или стените.

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш.

Ако имате чувството, че имате скрит теч, ви съветваме да потърсите помощта на нашия професионален екип по откриване на течове.

Не всички експерти са толкова добри в откриването на скрити течове и не всички водопроводчици са толкова добри в течовете, колкото нашите.

Ние можем значително да стесним местоположението на източника на теч, без да правим излишни повреди в стените, таваните и подовете. Това се дължи на дългогодишен опит и разбиране на различните начини за полагане на тръби в апартаменти и къщи, различни начини за организиране на вътрешни и външни инженерни комуникации.

След откриването на теча, ако се установи, че ремонтът изисква пробиване на дупки в стената, тавана или пода, не се притеснявайте, ние ще направим всичко внимателно и с най-малко щети на вашия имот.

Ние гарантираме качествен ремонт на течове, така че не е необходимо да се притеснявате за появата на теч отново след отстраняването му.