Разбиването на всеки етаж е доста труден и дълъг процес. Подът включва използването на битумна настилка, на която може да се постави, например, паркет или листове от фазер. Как бързо да се извършат разрушителни работи на битумна основа. Разбира се, това къртене  е необходимо, ако трябва да почистите основата на пода, за да създадете покритие от друг тип.

Трябва да се отбележи, че разбиването на пода е прашна процедура, тъй като първият етап от работата е пълното почистване на помещението от всички  мебели. Въпреки това, очевидно е, че присъствието в стаята на всякакви предмети на пода няма да ви позволи бързо да започнете работа. След това се пристъпя към разглобяване на подовата настилка. За да направите това, първо отвийте и премахнете перваза по периметъра на помещението, след това навийте в ролки и премахнете линолеума.

Като правило, малко от собствениците на апартаменти или частни къщи в процеса на почистване на основата на пода, се стремят да запазят целостта на материала. Първо, те имат много крехка структура и, второ, без значение колко усилено се опитвате, и на обратната страна на плочите, във всеки случай, остават следи от бетона, което затруднява по-нататъшното използване. По този начин трябва да се унищожи съществуващата повърхност до бетонната основа. За да направите това, се нуждаете от инструменти като брадва, широка мистрия, монтиране, длето и други подобни елементи, които ще ни помогнат да отворим качествено битумния под.

По принцип не е толкова важно от коя страна на стаята трябва да започнете с къртенето. От съображения за удобство е по-добре да се прави от един от ъглите на стаята. Първо трябва да издърпате дълга длето или да монтирате лист от фазер за целите на частичното счупване.
За да се разбие битумът – действайте внимателно и точно. С леки удари и длето.

На следващо място, поставяне на работни панталони с ръкавици и коленичене, с помощта на широка мистрия или една и съща брадва, започнете с резки движения, за да избършете наслояването на битум с фибростъкло.

В процеса на тази работа не забравяме да извадим боклука навреме, за да не оставим необработен обекта, който ще трябва да бъдат върнати отново. Чрез принципа за разрушаване на твърдостта на листове от фазер и грубо отстраняване на битум на бетон с помощта на твърд плосък метален инструмент, ние къртим  целия етаж. Събиране на боклука и пристъпваме към създаването на нова подова повърхност.

Предлагаме професионално почистване след къртенето, както и извозване на отпадъците до сметище.