Къртене на баня в София – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ние знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за изпълнение. Преди започването на самия ремонт обаче ще имате нужда от кърти, чисти, извозва услуги, за да може да започнете. Ние ще изкъртим старите плочки, ще почистим и ще извозим всички строителни отпадъци до сметище в София. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специални машини. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие може да пиете кафе и да очаквате крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракота и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

  • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, ние ще извозим и изхвърлим и всичката стара санитария от нея. Изкъртената баня ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е банята ви, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в София.

Съвети за къртене на баня в София

Ако все пак решите да пробвате да изкъртите банята сами, следвайте тези стъпки, но имайте предвид, че без необходимите инструменти и машини е почти невъзможно.

Извадете тоалетната: Спрете водата и водозахранването от главния кран. Развийте болтовете на тоалетната, извадете я и покрийте отвора за мръсните води с парцал, защото миризмата не е никак приятна.

Премахнете мивката: Отново спрете водата, това е основно правило, без значение какво къртите в банята. Повечето мивки се държат на болтове, които се намират под нея, развийте ги и изкарайте мивката. Някои мивки са проблеми и може да е наложи да я разбиете.

Къртене на вана: Ако в банята ви има вана, задачата става малко по-сложна.  Първо премахнете всички пластмаси около ваната, след това изрежете гипсокартона около нея и след това следва трудната част. Ако ваната е бетонирана единственият начин да се премахне е чрез къртене. Ако не разполагате с мощен къртач, въобще не се и опитвайте.

Премахване на плочки, мозайка и фаянс: Къртенето на плочките е малко по-лесна задача. Ако нямате електрически къртач, вземете чук и длето и постепенно отлепяйте плочките от стените.

Премахване на подова настилка: В зависимост от това каква е настилката на банята, методите на къртене се различават. Ако са плочки отново може с длето и чук, но ако е някаква разливна настилка или бетон, отново ще трябва да се обърнете към професионалисти в къртенето на бетон.

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в София

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана изключително популярен. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще трябва да изкъртите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Къртене на баня                                50 лв. – 150 лв.

Къртене на бетон                               50 лв. – 150 лв. М3.

Къртене на стени                             20 лв. – 50 лв.м3.

Извозване на стари мебели                      50 лв. – 120 лв м3.

Почистване на тавани и мазета             70 лв. – 200лв м3.

Извозване на строителни отпадъци      50 лв. – 150 лв.м3.

Къртене на баня включваКъртене на мивка, къртене на вана, къртене на плочки, къртене на мозайка, къртене на стени и прегради и други.
Във фирма DESTROYСме експерти в областта на къртачните услуги, разполагаме със собствен транспорт и професионална къртачна техника. Ще изкъртим Вашата баня качествено и в договорените срокове. След това ще почистим и извозим целият строителен боклук. 
В цената е включеноКъртене на фаянс и теракот, демонтаж на тоалетна, мивка и сифон. Събиране на отпадъка, изнасяне, натоварване и извозване до сметище с включена такса смет.  Всички услуги се изпълняват общо за около 3-4 часа.
Преди да започнат работа нашите специалисти Предварително проверят за разположението на водопроводната и електрическа инсталация. Тяхното изключване и изолиране, за да бъдат последващите дейности безопасни и безвредни е приоритет. 
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Често задавани въпроси

Какво трябва да знаем за къртенето на баня?

Къртенето на баня е специфично, заради функциите на помещението. По време на къртене е нужно да се направят допълнителни канали за полагане на нови електро и ВиК инсталации, както и за сифони и изводи. По време на къртенето е нужно да се покрият и обезопасят ВиК елементи, като тръби, изводи и уреди, които няма да се сменят. Изключването на тока е задължителен елемент за безопасноста на процеса.

Как се определя цена за къртене на баня?

Цената за къртене на баня се определя от следните елементи - Квадратура на помещението, дейности по къртене като - сваляне на плочки, замазка, мазилка, зидани вани и други. Дебелина на слоевете, етаж, т който трябва да се свалят боклуците и др.

Със собствен транспорт ли извозвате отпадъците?

Да, всичко се случва с наш транспорт. Ще дойдем до посочения от вас адрес, ще се погрижим за ремонтната дейност и след това ще извозим отпадъците до специализирано депо в София.