Качествено къртене на бетон в София на най-изгодни цени

Цялостни услуги за къртене и разбиване на бетон в София

 • Къртене на преградни стени от бетон

 • Къртене на бетонни огради и външни стени

 • Разбиване на цели бетонни съоръжения и конструкции

 • Пробиване на дупки в бетонни стени с различна големина

 • Къртене на бетонни настилки и повърхности

 • Къртене на вътрешен комин на камина или печка

Как протича процесът на къртене на бетон?

Какво представлява къртенето на бетон и как се кърти бетон?

Къртенето на бетон е изключително трудоемка задача. На пръв поглед изглежда лесно, но така мислят само хората, които не са опитвали да разбият или къртят бетон. При къртенето на бетон се прилагат много и различни техники, в зависимост каква бетонова повърхност ще къртите. Има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча.

За разбиването на бетона се следва един от най-старите принципи – колкото по-силно, толкова по-добре! Докато работата с чук вече е заменена с модерни къртачи, принципите на работа си остават едни и същи. Трябва да знаете, че къртенето на бетон е много шумна и мръсна задача, това е работа, за която задължително трябва да наемете професионалисти от сферата на кърти чисти извозва.

Къртенето на бетон не е шега работа. Има много случаи, при които аматьори се опитват да разбият дадена стена или колана сами и в последствие нарушават конструктивната стабилност на сградата. Преди да се предприеме къртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи.

В самия процес на къртене на бетон е много важно да сте добре екипирани. Каската, очилата и гащеризонът са просто задължителни! Ако не издържате на много шум, със сигурност ще ви потрябват и тапи за уши, защото шумът от къртене на бетон е много силен. При къртачната дейност от бетона хвърчат много малки камъчета и отломки, които могат сериозно да Ви наранят.

Задължителни неща при къртенето на бетон

 • Каска, очила, предпазна екипировка, тапи за уши и маска за дишане

къртене-на-бетонна-стена

Истински професионалисти в къртенето на бетон в София.

Много фирми предлагат услугата къртене на бетон, но колко от тях могат да се похвалят с 25 години опит в пробиването, рушенето и дупченето на бетона?

 • DESTROY е фирма, предлагаща къртачни услуги вече повече от 25 години

През годините сме имали какви ли не задачи за къртене на бетон – изкъртили сме хиляди бетонни колони, стени, подове, плочи, външни стени и много други. Успяхме да се специализираме и можем да гарантираме, че знаем какво правим. Използваме най-новата и ефикасна техника за къртене на бетон и бетонни повърхности.

 • Най-ниски цени за къртене на бетон в София

Можем да гарантираме, че предлагаме най-добрите цени за къртене на бетон в София и региона. Ако някой Ви предложи по-ниска цена, свържете се отново с нас и ние ще ви направим още 10% отстъпка!

Цени за къртене на бетон в София

Супер изгодни цени за къртене на бетон

Бетон. B20

30лв.на м3
 • най-добра цена

Бетон B25

50лв.на м3
 • най-добра цена

Бетон B30

100лв.на м3
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Ако търсите качествено и изгодно къртене на бетон в София, не търсете повече! Попаднали сте на правилното място. С помощта на нашият екип къртачи, снабдени с най-мощната къртачна техника ще изкъртим, разрушим или пробием всеки бетон.

Висококвалифицираният ни екип е с дългогодишен опит в сферата на кърти чисти извозва и можем да изпълни всяка поставена задача. Ние предлагаме първокласни услуги в къртачната дейност. Работим изключително коректно, сключваме договори, изпълняваме срокове и получаваме заплащане само след свършена работа!

Ние сме правилният избор за къртене на бетон в София!

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА