професионално-къртене-на-баняПрез последните няколко десетилетия хората успяха да направят живота си много по-удобен и интересен. Промените засягат почти всички отрасли на живота и дейността на населението, а въпросите, свързани с подреждането на жилищните помещения, не са изключение.

Модерният пазар на строителни и довършителни материали предлага на клиентите разнообразни варианти за баня, включително самия модел на банята, който може да се изисква при извършване на ремонтни работи в такава стая. Сега хората предпочитат не само съвременни материали, но и оригинални, малко причудливи дизайнерски стилове, където няма място за стари чугунени или метални вани.

Най-добрият вариант в този случай е да се свържете със специализирани фирми, които извършват къртене на стара вана и извозване на отпадъците. Случва се, че след закупуването на апартамента собствениците започват да обновяват и планират да променят досадната вана с удобна душ-кабина.

Решете проблема, свързан с изхвърлянето на стари метални и чугунени вани, може да бъде много бързо и лесно. За да направите това, достатъчно е да се свържете с нашата фирма и да поръчате услуга за премахване на вана.

Къртене на старата баня и изхвърляне

Нашата фирма се занимава с къртене на стари бани, вани за рециклиране, износ на вани за желязо, демонтиране на вани. Стари чугунени вани,  ние предлагаме разрушаване, къртене на банята.

Разрушаването на банята се извършва стриктно на мястото на изхвърляне. Ако няма асансьор в къщата или асансьорът е малък, тогава плащането за изхвърляне на ненужното от банята е по договаряне.

Процедурата за къртене, демонтаж и изваждане на ваната от банята отнема не повече от 30 минути!

Фирма „Дестрой“  предоставя на клиентите си опитни изпълнители, които могат бързо да се справят със задачата, без да увреждат интериора на помещението. Фирмата предоставя услуги във всички области на София на достъпни цени. Например, нашият персонал ще извърши евтино демонтиране на цялата баня.

Фирмени услуги

В компанията работят само опитни, надеждни хора. Нашите служители могат да бъдат натоварени с изпълнението на произведения от всякакво ниво на сложност и търсят индивидуален подход към всяка поръчка.

Фирмата извършва:

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата;
  • Изнасяне на чугунени вани и други;
  • Изхвърляне на всичката стара санитария. Изкъртената баня ще е готова за ремонт.

Всяка услуга се предоставя на висококачествено ниво, а потенциалният клиент може да се довери на нашите служители да извършват каквато и да е работа.

Не е трудно да се отървете от старата баня, ако се свържете с нашата фирма  „Дестрой“. Ние не само ще ви помогнем да се справите с проблема за кратко време, но и ще разрешите всички въпроси, свързани с изнасянето на събореното от апартамента.. Отстраняването на стари метални и чугунени вани е една от услугите на нашата фирма.