Къртене на баня в Младост 1- къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ние знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за изпълнение дейности. Преди започването на самия ремонт обаче ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започнете. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в София. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специални машини, a и специални познания, за да се избегне повреда в ел. или ВиК инсталацията. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракота и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

  • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Изкъртената баня ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е банята ви, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Младост 1.

Фирма Destroy.bg предлага услуги за къртене на банята в Младост 1, София

Днес обновяването на банята става все по-популярно. Това се налага, за да стане по-добро и по-светло, когато плочките започнат да остаряват, захабяват, или просто има нова мода. Някой го правят, когато мислят да се изнасят, а искат да увеличат стойността на дома си с цел продажба. Или точно обратното, много хора обновяват баните си след като са се нанесли, защото предишните собственици не са го направили. Каквато и да е причината, ремонтът на банята е важен за тези, които живеят жилището. Къртенето на  бани в Младост 1, а и други услуги за къртене и почистване зачестиха през последните две години. Това е от факта, че масово се купуват апартаменти в квартала и новите собственици искат нова и модерна баня, с плочки, които сами са си избрали.

Къртенето на баня за ремонт не е лесна задача. Процесът на обновяване на банята започва именно с това, не и без да се изкъртят старите плочки. Това е тежка и трудоемка работа, за която ви е необходим специалист, който няма да повреди, вашата електрическа или ВиК инсталация, докато кърти.

Винаги препоръчваме да наемете специалист за този вид работа. Наличието на някой, който знае точно какво прави, може да ви спести много време и пари. Правейки го изцяло сами, може да е не само трудно, но и ако нещата се объркат, може да се окажете в много неприятна ситуация. Така, че първо наемете професионалист, поне за да разрушите по-сложните неща, за да се избегнат тръбопроводите и ел. инсталацията. Не се излагайте излишно на риск. След като е свършена сложната работа, тогава може да се опитате сами, но според опита ни, хората предпочитат нашите служители да довършат работата си и да почистят – защото остават удовлетворени от работата ни!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Младост 1

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана изключително популярен. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще трябва да изкъртите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА