Професионално къртене на стени в София на най-изгодни цени

Цялостни услуги за къртене и разбиване на стени в София

  • Определяне на носещи и преградни стени в помещението

  • Маркиране на ВиК, ел. инсталация и топлофикация, за да няма щети

  • Разбиване на стени и разширяване на пространство

  • Пробиване на дупки в бетонни стени с различна големина

  • Къртене на стени с модерна тежка техника за къртене

  • Почистване и извозване на строителния отпадък до сметище

Как протича процесът на къртене на стени?

Как се кърти стена? Какво да направим преди да започнем да къртим стена?

Рушенето на стени е тежка задача, за която трябва да сте добре подготвени физически и да сте добре запознати с конструкцията на сградата. Ако нямате опит в подобна дейност, силно ви препоръчваме да се обърнете към фирма, предлагаща кърти чисти извозва услуги, за да сте сигурни, че резултатът няма да е напукани стени и цялостно нарушаване на конструкцията на сградата.

Носеща ли е стената? Носещите стени са основна част от цялата конструкция и ако се разрушат цялата сграда може да се срути. Обикновено носещите стени се намират по средата на помещението, имайте предвид, че носеща стена на първия етаж продължава чак до последния. Почти всички външни стени също са носещи, затова много внимавайте с тях. Винаги се консултирайте с инженер или архитект преди да разбивате стени в дома.

ВиК, ЕЛ и топло инсталации. Много внимавайте с инсталациите по стените, защото ако бъдат засегнати може да направите голяма бъркотия. Винаги проверявайте и двете страни на стената за тях и задължително изключете електричеството от главното захранване ако има кабели, които минават покрай стената. Много внимавайте и със стените по които минават водопроводни или топло тръби. Ако има такива прекъснете водоподаването.

Покрийте всички мебели в помещението. Покрийте всичко в помещението, защото прахулякът, отломките и боклуците, които хвърчат по време на къртенето на стени са страшно много. Ако домът ви е построен преди 1970г. се уверете че сте го тествали за азбест. Азбестовите изолации трябва да бъдат отстранявани само от професоналисти в къртенето на стени в София.

къртене на бетонна стена

Използвайте електрически къртачи. Къртенето на стена е изключително трудно, затова препоръчваме да къртите само с ел. къртачи, защото ще ви спестят часове блъскане с чукове. Освен това къртенето с къртачи е много по-прецизно, няма опасност да срутите нежелани части от стената.

Ние от фирма DESTROY 

Разполагаме с опитни и професионални къртачи, които са добре подготвени да извършват демонтаж и къртене на стени от всякакъв вид.

Видове стени, които можем да изкъртим

Вътрешни преградни стени на тухлени пристройки, гаражи, помощни помещения.  Къртене на бетонни стени, тухлени стени, пробиване на отвор за врата в бетон или тухла.

Извозване на строителните материали след къртене

Предлагаме бърза, ефективна и безопасна услуга за извозване на строителни материали в София. 

Безплатен оглед и най-добри цени в София и региона

За безплатен оглед за къртене на стени, позвънете на телефон 0894 222 891 или заповядайте в нашия офис ул. „Старата църква“ 73 1360 кв. Модерно предградие, София.

ЕКСПЕРТИТЕ В КЪРТЕНЕТО НА СТЕНИ В СОФИЯ – КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ И СУПЕР ЦЕНИ!

Цени за къртене на стени в София

Супер изгодни цени за къртене на стени

Къртене на бетон50 – 90 лв./м3
Къртене на тухла10 – 15 лв./м3
Къртене на YTONG10 лв./кв.м.
Пробиване на отвор за врата в бетон110 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена110 лв.
Демонтаж на винкел (балкон, всички етажи)10 лв.
Отстраняване на дървен кухненски прозорец 10 лв.

Къртенето на стени няма фиксирана цена, тук цената се определя в зависимост от типа на стената и от материала, от който е изградена. Свържете се с нас и ние ще ви направим най-добрата оферта и цена за къртене на стена в София!

Отварянето на допълнително в дома е много популярно в София през последните години. Макар, че стените изглеждат изключително здрави, не е нужно да стоят завинаги. Ако не са носещи с наша помощ може да разширите или обедините дадено помещение във вашето жилище.

Къртенето на стени е трудна работа, при която се вдига страшно много шум, прах, боклуци и опасни отломки, затова не се чудете а се доверете на вашия екип за кърти чисти извозва услуги в София – DESTROY.

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА