Кърти, чисти, извозва във Витоша, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня във Витоша.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Витоша, София

Намираме се в кв. Витоша, град София. Този квартал на Столицата е бивша вилна зона, предпочитана от любителите на чистия въздух и природата.

Фирма Destroy е на пазара повече от 15 години и освен с изкъртващо ниските си цени, ние сме известни с услугите си кърти, чисти, извозва в квартал Витоша. Макар, че повечето от жилищните блокове са ново строителство, не малко са и ремонтите свързани с нужда от къртене. Много от клиентите ни имат свое виждане за жилището си и искат да го направят така, че на тях да им харесва. Ние напълно ги разбираме, домашният уют е едно от най-важните неща в живота. Домът е нашата крепост, символ на семейството, семейната крепост. Не щадете средства в поддръжката и ремонта му, обновете го още сега. Какво по-хубаво нещо от нова баня, или модерен френски прозорец. Преди да започнете обаче ще се нуждаете от услуги кърти, чисти, извозва. Не се безпокойте ние сме насреща, ще изкъртим старите ви плочки, санитария, стена, подпрозорец и каквото пожелаете. Желанието на клиента е заповед за нас.

Цените ни са много повече от достъпни, като се има предвид комплексната услуга, която предлагаме. Освен, че къртим, ние чистим след себе си, а след това и извозваме строителните отпадъци директно до сметище. Така, не ви спестяваме не малко проблеми свързани с ремонта и вие може да се съсредоточите директно върху хубавата част от ремонта. Изберете си майстор плочкаджия и си направете проект за новата баня, няма проблем – трудната част ще я свършим ние. Радвайте се на живота и оставете на нас трудоемката работа. Не е нужно да рискувате излишно здравето си, да дишате прахуляк и да натоварвате кръста си – например при къртене и носене на строителните отпадъци. Бъдете професионалист в основната ви работа, а къртенето оставете на фирма Destroy от квартал Витоша.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Витоша

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в кв. Витоша, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА