Кърти, чисти, извозва в кв. Враждебна, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в кв. Враждебна.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Враждебна, София

Намираме се в кв. Враждебна, град София. Този квартал на София се намира в район Кремиковци, Столична община. Разположен е северно от бул. „Ботевградско шосе“ и на североизток от ж.к.  Васил Левски.

Нашата фирма работи в квартала вече повече от 15 години и е имала стотици клиенти. Услугите  ни са много популярни при смяна на собственика на дадено жилище, новия собственик почти винаги прави основен ремонт преди да се нанесе в жилището. Основно клиентите ни премахват неносещи стени, за да разширят дадено помещение с определена цел. Ремонтът в банята е съпътстващ, защото плочките остаряват, замърсяват се и имат нужда от смяна. Освен това модата се променя и всеки ден излизат все по-нови и нови модели плочки. Къртенето на стара санитария никога не е било по-лесно отколкото с нашите професионални услуги кърти, чисти, извозва в квартал Враждебна, София. Най-харесваната част от услугите ни е професионалното почистване и извозване на строителни отпадъци, тъй като това е голямо удобство за клиентите ни. Цените ни са достъпни, а служителите истински професионалисти в къртенето. Разполагаме и с модерна техника за къртене и почистване. Разполагаме и със контейнери за смет, товарни камиони и при необходимост може да извършваме и други услуги, като почистване на мазе и извозване на строителни отпадъци, без да ползвате къртене.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Враждебна

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в кв. Враждебна, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА