Кърти, чисти, извозва в кв. Абдовица, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Абдовица, София

Намираме се в кв. Абдовица, град София. Този квартал на София е разположен южно от с. Бусманци, северно от кв. Димитър Миленков и източно от квартал Гара Искър.

Преди всеки сериозен ремонт ще имате нужда от услуги кърти, чисти, извозва, за да се подготвите. Фирма Destroy ще ви помогне в тези услуги, тъй като има вече повече от 15 години опит в бранша. Дългогодишните им служители са се сблъсквали със стотици къртачески дейности, като са натрупали сериозен и много полезен опит. Освен това фирмата разполага с модерна къртаческа техника, за която специално е обучвала служителите си, за да могат да работят с последните иновации в къртенето. Голямо удобство за клиентите ни, е че след като приключим с къртенето, ние почистваме след себе си и извозваме отпадъците до лицензирано сметище. Там те се депонират и по възможност се рециклират, за да се опази околната среда, а не като някой недобросъвестни колеги, да се изхвърлят отпадъците в нерегламентирани сметища, за да не се плащат такси. Фирма Destoy си плаща всички такси!

Модерна иновация в квартала е поставянето на френски прозорци. Те позволяват навлизането на повече светлина и са много красиви и модерни. Това налага къртене на подпрозорец, тъй като те са по-големи от стандартните. Трябва внимателно да се изкърти тази част, която пречи да бъде поставен френския прозорец, за да пасне всичко от първия път. Не позволявайте на непрофесионалист да се учи на вашия подпрозорец, неправилните му действия могат да доведат до напуквания на фасадата на жилището ви, дори до срутване на цяла стена или дори сграда.


Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със комшии и най-вероятно ще ви глобят. Просто наемете екип за услуги кърти, чисти извозва и си спестете излишните главоболия.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Абдовица

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на кв. Абдовица, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА