Кърти, чисти, извозва в Банишора, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки.  След професионалното къртене – всичко е по-лесно. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Банишора.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Банишора, София

Намираме се в квартал Банишора, град София. Банишора е квартал в северозападната част на столицата, район Сердика. В близост до Банишора са разположени Централната гара и Централната автогара София. Жилищните сгради, които основно преобладават тук, са блоковете. Това е и причината за многобройните ни клиенти, които се нуждаят от услуги кърти, чисти, извозва. Независимо дали ще къртим баня, тоалетна, подпрозорец, стена, тераса ние ще се отзовем веднага и ще свършим работата си качествено и бързо. Така, че ако сте се изнесли на квартира, докато трае ремонта … ние няма да ви забавим. Напротив използването на нашите услуги, ще ускори ремонта във вашето жилище, а това ще ви спести средства от наем на временното жилище.

Не са рядкост случаите, в които наематели се договарят с наемодателя да направят ремонт за собствена сметка, като всеки месец ще плащат по-малък наем, докато се изплати сумата на ремонта. Така наемателят инвестира в своята квартира, което му се отплаща, с по-ниския наем. Така, че освен услилия и труд, вие не губите абсолютно нищо, печелите по-добри условия на живот. Това се практикува, когато знаете, че дълго време ще използвате тази квартира… в дългосрочен план.

Дори да не сте собственик на жилището, нищо не ви пречи да го направите. Гореспоменатото е идеалния начин за това.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Банишора

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Банишора, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА