Кърти, чисти, извозва в Белите брези, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

къртене на кухня банер
къртене-на-бетон-в-софия
почистване-на-мазета

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Белите брези, София

Намираме се в Белите брези, град София. Кварталът с прилежащия му жилищен комплекс Белите брези се намира в югозападната част на Столицата. Тук има смесено строителство между старо и ново, но преди всичко тук има много панелно строителство.

В панелните блокове има много, ама много за къртене, за да се коригира разположението на стаите в жилището. Това е свързано с къртенето на много стоманобетон. Фирмата ни специализира в услуги кърти, чисти, извозва в Белите брези, София. Може да се обърнете към нас за къртене на стени, подпрозорец, баня, тоалетна и други. Услугите ни са комплексни и включват рязане, пробиване, разбиване, демонтаж на остъкления, почистване и извозване на строителните отпадъци до сметище в града.

Служителите ни са отлично обучени и специализирани в къртенето в труднодостъпни места, както и в професионалното рязане и пробиване. Редовно преминават курсове за работа с новозакупена техника и за повишаване на квалификацията. Те са любезни и отзивчиви и готови да изпълнят вашата заявка за услуги кърти, чисти, извозва в района на Белите брези, както и в цяла София. Къртенето на бетонни стени ни е специалитет и редовно занимание, ако решите да разширите някоя от стаите в апартамента си, за нас ще бъде удоволствие.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Белите брези

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Прекрасната баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Белите брези. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в кв. Белите брези, София и региона. 

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА