Кърти, чисти, извозва в Бенковски, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Желаете да обновите банята си. Ремонтът на банята обаче е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате успешно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Сега е времето да направите запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки.  След професионалното къртене всички останали ремонтни дейности стават по-лесно. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме голям опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Бенковски.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Бенковски, София

Намираме се в Бенковски, град София. Образуван през 1954 при сливането на селата Биримирци и Обрадовци, днес кварталът се намира в район Сердика на столична община.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва за квартал Бенковски, град София. На пазара сме вече повече от 15 години и сме се доказали в професията си. През годините сме се усъвършествали, модернизирали и развили в сферата на услугите за къртене, а днес вече те са комбинирани – къртим, чистим и извозваме строителните отпадъци до сметище в района на столицата. Реагираме бързо и адекватно на заявките и даваме най-добрите оферти в квартала. Обадете се днес или направете запитване и ние ще ви дадем оферта – гарантираме, че ще ви хареса.

Не отлагайте ремонта вкъщи, не е нужно да търпите стари плочки или излишни стени, малки стаи. Ние ще ви помогнем да изкъртите всичко, което ви пречи и ще почистим след себе си, за да може да продължите с лесната част от ремонта. Тежката и мръсна работа оставете на нас, ние сме специалисти. За нас тя е ежедневие и не ни тежи. Удовлетворението на клиента е най-важно, така че няма да ви създадем неприятности със съседите, ни се съобразяваме с часовете „без шум“, имаме и модерна техника. Не е необходимо да вече вършите тази работа сам, къртенето е нашият занаят – позволете ни да ви се докажем.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Бенковски

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Бенковски, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА