Кърти, чисти, извозва в Ботунец, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

къртене на кухня банер
къртене-на-бетон-в-софия
почистване-на-мазета

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Ботунец.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Ботунец, София

Намираме се в Ботунец, град София. Този квартал на Столицата е застроен през 80-те години в близост до металургичния комплекс „Кремиковци“, затова е и в район Кремиковци. Отдалечеността на квартал Ботунец от София е 16 км, като преди това е било село, но с указ на държавния съвет на Народна Република България става квартал на Столицата.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва в района на квартал Ботунец, а и при необходимост в цяла София. На пазара сме вече повече от 15 години и сме си изградили име на професионална, висококвалифицирана фирма за къртачески услуги. Специализирали сме се в това, като сме включили в цената и почистването, което както знаете не е лесна работа, поради тежките строителни отпадъци. Услугите ни са пълни, не оставяме недовършена работа и се съобразяваме с желанията на клиента. Служителите ни са добре подготвени, обучени за работа с модерната техника за къртене, както и с правилата за безопасност и здраве. Те може да ви консултират и за евентуални идеи за преобразуване на помещения, тъй като през годините са видели много ремонти, стотици и са добили богат опит в занаята. Не подценявайте услугите ни, гарантираме, че много ще ви харесат, особено накрая, когато професионално си свършим работата и почистим професионално след себе си. Предлагаме също и хамалски услуги за почистване, всичко според желанието на клиента. Разгледайте услугите, които предлагаме в този сайт и сами преценете от какво се нуждаете, ние ще се отзовем на всяка ваша заявка!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Ботунец

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Ботунец. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Ботунец, София и региона. 

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА