Кърти, чисти, извозва в Бояна, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Бояна.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Бояна, София

Намираме се в Бояна, град София. Един чудесен квартал известен с едноименната си резиденция „Бояна“, с богатата си история. Тук се намира прочутата Боянска църква. В квартала живее и ръководството на Република България.

Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти извозва в квартал Б0яна, София. Ние сме на пазара от повече от 15 години и имаме богат опит в къртаческите услуги. Разполагаме с обучени служители, модерна и мощна техника, а цените ни са изкъртващо ниски.

Наш клиент ни разказа, че дядо му е работил към строителни войски, когато са строили резиденция Бояна, а там стените са много, ама много дебели. По време на строителството са забравили да оставят технологични отвори, на някой места и дядо му, заедно с колеги се е наложило да кърти и пробива здравия бетон. Това е било изключително тежка работа, тъй като те не са разполагали с модерна техника за пробиване и се е работило предимно на ръка. Процедурата е отнела много време, за щастие днес техниката напредна много и вече можем да направим тези отвори в пъти по-бързо.  При нужда от услуги кърти, чисти, извозва обадете ни се. Ние ще ви дадем оферта, която не може да откажете. Ремонтът ще бъде песен за вас, с нашите специализирани услуги. Дори тежката работа по почистването и извозването на строителните отпадъци е наш ангажимент. Ние ще си тръгнем едва когато почистим, а вие останете напълно доволни. Ние държим на доброто си име и сме коректни към клиентите си.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Бояна

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Бояна, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА