Кърти, чисти, извозва в Бъкстон, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим.

Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Бъкстон.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Бъкстон, София

Намираме се в квартал Бъкстон, град София.  Кварталът е обединен с кв. „Павлово“ и се намира до бул. „Цар Борис III“.

Една от забавните съседски шеги е, че когато се желаеш зло съседа казваш “ Нека майстор да му влезне в къщата“. Всеки, който е правил основен ремонт вкъщи, знае за какво става на въпрос.  Ремонтът е тежка дейност, но ако изберете правилния майстор, няма да имате излишни главоболия.

Фирма Destroy предлага услуги чисти, кърти, извозва на достъпни цени, с отлично извършване на работата. Служителите ни са с дългогодишен опит и са истински професионалисти в работата си. Те ще изкъртят банята ви без да повредят ел. или ВиК инсталацията и ще почистят след себе си без да се налага вие да търсите място за строителните отпадъци. Освен това те могат да ви консултират относно евентуални промени в интериора на банята. Банята ви, ще бъде изкъртена отлично, така че след нас бързо да бъде обновена.

Фирмата ни предлага и къртене на подпрозорез, къртене на стени и други. Много от нашите ни клиетни, живеещи в панелни блокове използват услугите ни за изкъртване на стената към терасата, за да се увеличи площта на стаята. Други къртят около прозореца, за да сложат по-големи / за повече светлина в помещението/ или слагат френски прозорци. Удобството на нашите услуги е, че след като къртене, ние чистим и извозваме строителните отпадъци до сметище в София. Това е пълно обслужване в услугите за къртене.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Бъкстон

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Бъкстон , София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА