Кърти, чисти, извозва в ж.к. Славия, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Славия, София

Намираме се в жилищен комплекс Славия, град София. Жилищен комплекс Славия граничи с квартал Красно село, ж.к. Красно село, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Овча купел 1, НПЗ Стедец, ж.к. Лагера и Бъкстон.

Ние сме фирмата за услуги кърти, чисти, извозва на ж.к. Славия, град София. Предлагаме услугите си в района вече повече от 15 години и сме се специализиране в предоставяне на професионални къртачески услуги. Разполагаме с модерна техника, обучени и опитни служители, със стотици изкъртени бани зад гърба си. Услугите ни са комплексни, така че освен, че ще изкъртим всичко, което пожелаете, ние ще почистим след себе си и дори ще извозим строителните отпадъци до лицензирано сметище в района на Столицата. Плащаме всички такси за депонирането на отпадъците, като никога не бихме си позволили да изхвърлим боклука неправомерно, като други недобросъвестни!

Славия е един от най-старите квартали на Столицата, застроен предимно с тухлено и монолитно строителство. Тук се правят много ремонти, свързани с къртене и отделяне на голямо количество строителни отпадъци. Тук се намесваме ние,  ако и Вие решите да направите ремонт свързан с премахване на стена, къртене на подпрозорец, къртене на под, къртене на баня, къртене на тоалетна, тераса и други. Може да се обърнете към нас, за да свършим професионално тежката и деликатна работа свързана с къртене.

Ние от DESTROY сме екип професионални къртачи, предлагащи кърти чисти извозва услуги от най-висок клас и на най-изгодна цена. Гордеем се с дългогодишният ни опит в къртенето, като винаги сме се старали да предоставим на нашите клиенти коректност, приятна комуникация, надеждност и винаги добре изпълнена работа. Макар, че сме специализирани в къртенето в ж.к. Славия, предлагаме и цялостно разрушаване на сгради и блокове.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Славия

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Славия, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА