Кърти, чисти, извозва в ж.к. Хаджи Димитър, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Хаджи Димитър, София

Намираме се в ж.к. Хаджи Димитър, град София. Наименуван на известния български войвода, кварталът граничи с кварталите: Подуяне, Сухата река, Стефан Караджа и Орландовци.

Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти, извозва в района на квартал Хаджи Димитър вече повече от 15 години и се е доказала като професионална, коректна и доверена фирма. Къртенето на стени, подпрозорци, тераси, плочки, баня, тоалетна, подови настилки и други. Най-удобната част в нашите услуги е почистването след къртене и извозването на строителните отпадъци в лицензирано сметище в района на град София. Ние няма да претупаме работата си, държим на репутацията и доброто си име. Ще почистим професионално след себе си и ще премахнем отпадъците, така вие ще може да се съсредоточите върху по приятната част на един ремонт – например, ако сме къртили старите ви плочки в банята, след нашите услуги ще може да направите проект за нова баня и да изберете нови, лъскави и модерни плочки. Повярвайте ни, ще се почувствате страхотно в момента, в който майсторът започне да лепи новите плочки и се оформи облика на новата ви баня. Не се притеснявайте и не отлагайте ремонта в банята, заради нуждата от къртене на старата санитария, с нашите професионални услуги кърти, чисти извозва, това ще е песен за вас.

Друго удобство на професионалните ни услуги е къртенето на свод в стена или на врата. За тази нелека работа се изисква много професионализъм, за да стане както трябва. Много наши клиенти свързват малката си кухня с хола, за да е по-удобно на домакинята да сервира храна. Повечето ни клиенти не премахват стената, а само правят отвор в нея, като арка и става много красиво. Това става благодарение на нашите услуги кърти, чисти, извозва – възползвайте се и вие. Ние изпълняваме желанията на нашите клиенти и винаги остават доволни!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Хаджи Димитър

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Хаджи Димитър, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА