Кърти, чисти, извозва в Захарна фабрика, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Захарна фабрика.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Захарна фабрика, София

Намираме се в район Захарна фабрика, град София. Този квартал на София е разположен в близост до центъра. Един прекрасен и много желан квартал, заради красивия си едноименен парк.

Ремонт на банята – няма проблем! Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти, извозва в района на Западна фабрика. Фирмата е на пазара повече от 15 години и вече се е доказала с качествените си услуги в професионалното къртене на стени, бани, тоалетни, подпрозорец и други. В квартала сме добре познати, защото мотото ни е, че след като приключим с къртенето ще оставим по-чисто отколкото сме го заварили. Това е голямо удобство за клиентите ни, защото не се налага сами да търсят начин да  изхвърлят строителните отпадъци от къртенето. А това е огромно улеснение, отпадъците са много тежки и трудно се пренасят. Освен това ние ще го превозим до лицензирано сметище и всичко това е включено в цената. Не отлагайте ремонта на банята, заради трудоемката работа. Ремонтът никога не е бил толкова лесен, колкото с професионалните ни къртачески услуги. Фирмата ни държи на обучението на служителите си и те редовно преминават поддържащо обучение за работа с техниката за къртене и професионални строителни курсове, тъй като ние и консултираме относно дизайна на жилището.

Модернизирайте банята си, започнете ремонта днес! Банята е едно от най-важните помещения,  в което прекарваме не малко време. Освежете банята си, започнете ремонта с услуги кърти, чисти, извозва от фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Захарна фабрика

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Захарна фабрика, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА