Кърти, чисти, извозва в квартал Зона Б-18, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започването на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започнете. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Зона Б-18.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в квартал Зона Б-18, София

Намираме се в кв. Зона Б-18, град София. Един от административните райони на Столицата. Един от предпочитаните квартали на Столицата, намиращ се в близост до центъра.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва, която предлага услугите си в района на квартал Зона Б-18. На пазара на тези услуги сме вече повече от 15 години и сме се доказали като истински професионалисти в къртенето. През годините успяхме да модернизираме техниката си и да се сдобием с умели служители, редовно преминаващи обучение  за работа с новата техника.

Къртенето на подови настилки е наш специалитет, имаме специален къртач, чрез който да се извърши услугата. Това често се налага при основен ремонт на жилище, дори е неизбежно. Там където преди е имало поставени плочки се налага те да бъдат изкъртени, почистени и извозени до сметище. Новите собственици го правят основно поради факта, че старите плочки са износени и трябва да бъдат сменени. Освен това, използват случая за да поставят тръби за парно в новата замазка на пода. По този начин те остават скрити и жилището става по красиво и подредено. Тъй като сме били на адрес за къртене на стени за отвори за тръби за парно и проправяне на канали. Ние се вършим професионално работа, но просто техният замисъл / основно да се спестят малко средства от къртене на пода. за което никой не може да ги обвинява/, е такъв и не е толкова красиво, когато тръбите се виждат от къде минават. Най-доброто изпълнение е, когато тръбите са скрити и се вижда директно поставения радиатор, а ако живеете на първия етаж и мазето е точно под вас, просто не пропускайте да поставите котела и бойлера си долу. Това е предимството на иначе не толкова желан първи етаж. Не забравяйте, че преди това трябва да имате одобрен проект за поставяне на котела долу, а и изведен комин. При котел на газ, няма да ви е нужен комин, но все пак трябва да се изкърти отвор за изпаренията, тъй като тук имаме пълно горене.

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Зона Б-18

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това в района на квартал Зона Б-18, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА