Кърти, чисти, извозва в квартал Зона Б-19, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт , използвате услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Зона Б-19.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в квартал Зона Б-19, София

Намираме се в кв. Зона Б-19, град София. Един от административните райони на Столицата. Един от предпочитаните квартали на Столицата, намиращ се в близост до центъра и известен с високите си блокове.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва в района на квартал Зона Б-19, град София. Предлагаме услугите си в квартала вече повече от 15 години и сме се доказали като истински професионалисти. През годините се усъвършенствахме и подобрихме работата си. Вече разполагаме и с нова, по-модерна техника за къртене, но запазихме опитните си и верни служители. Разбрали сме също нещо много важно, най-добрата реклама, която може да получим е от доволния клиент. Той ни препоръчва на свои приятели и роднини, като по този начин ние получаваме още и още доволни клиенти, които ни препоръчват отново по същия начин. Благодарение на това ние се развиваме и обновяваме, така че днес да предлагаме серия от услуги.

Къртенето на комин е деликатна работа, особено ако си върху покрива на къща или жилищен блок. Работникът трябва да прецени точно накъде ще падат отломките, като преди това трябва да е обезопасил всичко около сградата. Районът трябва да е ограден, за да не паднат строителни отпадъци върху главата на някой случайно преминаващ гражданин. Важно нещо, което не трябва да се пропуска е и осигуровката на работника и къртача, все пак се работи на височина. От вибрациите причинени от къртене, неопитен служител лесно може да изпусне къртача, лесно може и да се подхлъзне и да падне. Мерките за безопасност са особено важни за фирма Destroy, дори бихме казали, че те са на първо място. Не се доверявайте на непрофесионалисти за къртене на комин, това е сериозна работа, която трябва да се свърши от много опитен работник – специалист в къртачески услуги.

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Зона Б-19

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора, но и най-важното – тя кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив от постигнатото. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това в района на квартал Зона Б-19, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА