Кърти, чисти, извозва в Зона Б-5, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате успешно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Сега е времето да направите запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки.  След професионалното къртене – всичко е по-лесно. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме голям опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Зона Б-5.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Зона Б-5, София

Намираме се в Зона Б-5, град София.  Жилищният комплекс е построен с модерни за времето си технологии и представлява връх на социалистическото строителство – предимно тухлено строителство. Сградите са добре планирани, но винаги има какво да се желае, желанието на клиентите ни е заповед за нас. При нанасяне в ново жилище, собствениците желаят да го направят по техен вкус, което е напълно нормално. Обикновено това се прави от семейства, в които разбира се основните решения се взимат след „консултация с мнението на съпругата“. Всеки женен мъж ще разбере, за какво намекваме. Нашите специалисти имат усет за разположението в дадено жилище и често дават съвети за къртене на стена, баня, подпрозорец и други. Случвало се е да разубеждаваме клиент за къртене на стена, поради факта, че стената е носеща и премахването и ще представлява опасност за живущите в целия блок. Фирма Destroy горещо препоръчва на младите мъже, първо да се оженят, а след това да направят цялостен ремонт, за да не го правят два пъти. Особено за ремонт в кухнята, задължително трябва да се допитате до домакинята, макар че в някой семейства предимно мъжът готви, но по-често това е жената.

Наемете наш екип и той ще изпълни желанията ви, ще изкъртят старата ви баня, тоалетна, вана и др. и ще почистят след себе си. Освен това ще изхвърлят и боклука, а напомняме, че е забранено изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет. Фирмата ни разполага със собствени контейнери за строителни отпадъци и влекачи, за да извозват отпадъците до сметище в София.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Зона Б-5

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Зона Б-5, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА