Кърти, чисти, извозва в Илиянци, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Илиянци, София

Намираме се в Илиянци, град София. Това е най-северният квартал на града заедно с Требич, като тук има предимно производствени и административни сгради, халета и складови бази. Илиянци е известен най-вече с едноименния си пазар.

Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти, извозва на изкъртващ ниски цени в района на Илиянци, както и за цяла София. Ние сме с дългогодишен опит – повече от 15 години и сме добре познати с утвърдена репутация в квартала. Клиентите ни са стотици, защото всеки доволен от услугите на Destroy, ни препоръчва на свои приятели и познати. Това само по себе си, говори много за качеството на работата ни. Безплатната услуга за почистване и извозване на строителните отпадъци от къртенето, надлежно опаковани в чували се харесва на всички клиенти.

Къртенето на подпрозорец е деликатна и професионална работа. Тя определено не е за всеки и ако се извършва от аматьори, това може да доведе до сериозни проблеми. Повечето ни клиенти използват тази услуга, за да може да сложат френски прозорци, което е много модерно и красиво. Няма значение от какво е вашата стена – тухли, бетон и др.  Ние ще я изкъртим професионално и много прецизно така, че да може да поставите безпроблемно своя нов прозорец. Не хабете излишно нерви с непрофесионалисти, доверете се на най-доброто съотношение между цена и качество!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Илиянци

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на Илиянци, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА