Кърти, чисти, извозва в кв. Полигона, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Полигона, София

Намираме се в квартал Полигона, град София.Разположен точно до булевард „Цариградско шосе“ , кварталът граничи с ж.к. Младост 1 и ж.к. Дружба 1. Той е застроен предимно с панелни блокове от 7о-те години, а по тях се правят много ремонти и преустройства. Тук на помощ идва фирма Destroy!

Фирмата ни е на пазара на услуги кърти, чисти, извозва вече повече от 15 години и се е доказала като коректна, сигурна и доверена! През годините сме имали стотици клиенти и сме разбрали, че най-добрата реклама, която може да получим е от доволен клиент. Тъй като той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати, така ние може да продължим с добрата си работа. В квартал Полигона имаме много клиенти, които преустройват жилищата си по един или друг начин, като всичко това е свързано с къртене. Панелните блокове имат много здрави стоманобетонни стени и къртенето им е много деликатна, сложна и трудоемка работа, която определено не е за всеки. Destroy разполага с обучени, квалифицирани служители, които имат опит в къртенето. Те са любезни и отзивчиви с клиентите и си вършат работата професионално. Техниката ни е модерна и мощна, а цените ни са изкъртващо ниски.

Къртенето на стена е ежедневие за нашите служители, особено стоманобетонна на панелен блок. Клиентите ни често избират да изкъртят стената от кухнята към прилежащата и тераса с цел разширяване на помещението. Така домакинята ще разполага с повече пространство. Това е добре, но не всеки път може да се направи това, служителите на място ще огледат и ще преценят как да се направи, за да не се наруши целостта на сградата / да не се напукат и съседни стени/.  Част от стената / тази в левия ъгъл/ се запазва, тя е къса и не пречи на интериора. Премахва се само долната част, но това е в редки случаи. Все пак панелните блокове са много здрави и не е проблем по принцип да се махне цялата стена. Това ще прецени нашия безплатен консултант, когато дойде на място.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Полигона

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на кв. Полигона, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА