Кърти, чисти, извозва в ж.к. Разсадника-Коньовица, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Разсадника-Коньовица, София

Намираме се в жилищен комплекс Разсадника-Коньовица, град София. Той е част от район Красна поляна, добре устроен и с много зелени площи.  Граничи с ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Илинден, ж.к. Сердика, ж.к. Зона Б-19 и НЗП Средец.

Ние сме лицензирана фирма за услуги кърти, чисти, извозва и осъществяваме дейността си на територията на  ж.к. Разсадника-Коньовица.  Разполагаме с модерна техника, обучени и опитни служители и сме готови за работа по всяко време. Имаме вече повече от 15 години опит в предоставянето на тези услуги и сме се специализирали в къртенето. Къртим бани, тоалетни, стени, подпрозорец, подови настилки, каси на врати, санитария и много други. Голямо удобство за нашите клиенти, е че след като професионално изкъртим всичко необходимо, ние чистим след себе си и извозваме отпадъците до лицензирано да приема определените строителни отпадъци сметище в района на град София.

Къртенето на подовите настилки е трудна и деликатна работа, която изисква опит и професионални инструменти, защото да не забравяме, че след тази работа тепърва ще започне по-приятната част от ремонта. В повечето коридори на жилища, в които сме работили, сме забелязали, че се използват плочки за подова настилка. Често под тях минават ВиК тръби, информационни кабели – за кабелна телевизия и Интернет, както и електроснабдителни кабели. Внимателното планиране на къртенето ще предпази собствениците от излишни разходи поради неправилно изпълнени действия. За професионалистите това е ежедневия и не е проблем да се свърши бързо и безпроблемно.  Освен това при процеса се отделя голямо количество строително отпадъци, които трябва да се премахнат, за да може да се премине към останалата част от ремонта. Благодарение на комплектността на нашите услуги, това няма да е проблем за Вас!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Разсадника-Коньовица

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Разсадника-Коньовица, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА