Къртене на подпрозорец в Дружба, София – Разширяване на прозорци

къртене на подпрозорец

Къртенето на подпрозорец често е наложително, тъй като това отваря повече място за светлината. Стаята става по светла и уютна, няма заместител на дневната светлина. При смяна на стара дървена дограма с PVC дограма, то къртенето на подпрозореца и пространстово около самия прозорец е първото нещо, което трябва да се направи, тъй като в 90% от случаите новата дограма не пасва, но е и препоръчително да разширите прозорците си. С новите технологии в алуминиевата дограма, това не е вече изолационен проблем.  Много хора искат просто да разширят прозорците си, за да влиза повече светлина или да сложат модерни френски прозорци, то цялото подпрозоречно пространство трябва да бъде изкъртено. Тук на помощ идваме ние! Не се притеснявайте, че може да се опраши жилището ви, ние работим деликатно и ще оставим помещението по-чисто отколкото е било преди нас!  Имаме опит със стотици прозорци и подпрозорци в квартал Дружба, София. През годините успешно сме се справяли с всяка подобна задача, без да нарушаваме конструкцията на стената, все пак … това ни е работата!

  • Къртене на прозорци и подпрозоречно пространство.

  • Разширяване на прозоречното пространство, за френски прозорци и други.

  • Премахване на стара дограма – дървена или PVC и извозване за наша сметка.

  • Направа на отвор към остъклена тераса, чрез изкъртване на вътрешния подпрозорец.

  • Почистване и извозване на всички отпадъци получени от къртаческите ни услуги и извозване до сметище в столицата.

Ние сме една от първите фирми за Кърти Чисти Извозва услуги в ж.к Дружба, София, затова уверено може да кажем, че няма подпрозорец, стена или баня който да не можем да изкъртим! Това е изключително деликатна задача, тъй като много лесно може да се наруши здравината на стената около прозореца, което води до нарушаване на цялостта и. Не се доверявайте на аматьори, изберете доказана фирма като нашата. Обадете ни се и ние ще ви направим специална оферта.  Ние не взимаме пари предварително, а само след свършване на договорената работа, защото сме сигурни, че ще я свършим перфектно!

Професионални къртачи на подпрозорец в ж.к. Дружба, София и региона.

Ние ще разширим пространството около прозореца или го разбием изцяло – доверете ни се!

Цени за къртене на подпрозорец в Дружба, София

Супер изгодни цени за къртене на подпрозорец

Къртене на подпрозорец

15-25лв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy може да ви помогнем и с :

Къртене на бетон;
Къртене на баня;
Къртене на стени;
Къртене на подови настилки;
Къртене на подпрозорец;
Събаряне на сгради;
Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
Почистване на мазета;
Къртене на тухли;
Къртене на кухня и много други.
Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради, почистване и превоз на отпадъци.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в Княжево, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА