Кърти, чисти, извозва в кв. Иван Вазов, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започване на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в кв. Иван Вазов.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Иван Вазов, София

Намираме се в квартал кв. Иван Вазов, град София.  Кръстен на известния български писател, кварталът е един от предпочитаните от жителите на града.

Обмисляте да направите ремонт на банята, но не желаете да се сблъсквате с трудностите като : къртене на плочки, прах, строителни отпадъци и др. Няма страшно, фирма Destroy ще свърши всичко това за вас, така че да избегнете неудобствата и да се радвате на нова баня в максимално кратки срокове. Ние ще изкъртим старата ви баня професионално, ще почистим и ще извозим боклука до сметище в столицата и всичко това на достъпни цени. Не рискувайте здравето си в опит да се справите сами, оставете това на професионалистите. Не е нужно да дишате прах, да се натоварвате физически и психически, когато може да се обадите на нас. Често сме пристигали на адрес за къртачески услуги и сме заварвали – прекъсната електрическа инсталация, повредена ВиК инсталация и други. Има си много тънкости в работата, дори при изхвърлянето на боклука, носенето на чувалите с отпадъци натоварва много и е нужна техника и контейнери за строителни отпадъци. Напомняме, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите за битови е строго забранено и ако ви хванат следват сурови санкции. Случвало се е клиенти да ни разказват по време на работа, че са се опитали сами и са хвърляли отпадъка в общия контейнер, но „доброжелателен“ съсед ги издава и след което са били глобени. Това според вас необходимо ли е да се случва?

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в кв. Иван Вазов

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Иван Вазов, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА