Кърти, чисти, извозва в кв. Изток, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

къртене на кухня банер
къртене на бетон в София
почистване на мазета

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Изток, София

Намираме се в кв. Изток, град София. Кварталът е известен със седемте си посолства  и с много добрата си транспортна система.  Разположението му е непосредствено до „Цариградско шосе“ , като през него минава Драгалевската река. Тук се намира и метростанция „Жулио Кюри“.

Отлагате ремонта с години, защото не искате да се сблъсквате с тежката къртаческа работа и съпътстващите проблеми. Не се притеснявайте, с нашите услуги кърти, чисти, извозва в квартал Изток, град София вече ще може да започнете ремонта си по-друг начин. Ние ще изкъртим всичко, което е необходимо и то професионално без да съборим жилището ви, като някой аматьори. Фирмата ни е на пазара вече повече от 15 години и се е доказала с добре обучените си, професионални служители и модерна техника за къртене. В квартала ни търсят основно за къртене на стара баня, тоалетна, кухня, тераса и други. Хората са доволни от комплексните ни услуги, поради факта, че след като изкъртим желания от вас обект, ние ще почистим и извозим строителните отпадъци до сметище в района на град София. Без да има нужда вие да се притеснявате за това или с цел да спестите пари, да изхвърлите строителните отпадъци в контейнер за битови. Ние разполагаме с камиони, както и с контейнери за строителни отпадъци, които ни служат вярно през годините. Редовно обслужваме и подменяме техниката, в зависимост от необходимостта и не правим компромиси с нея. Затова и изпращаме редовно служителите си на обучение за работа с новозакупена техника, за да поддържаме нивото на квалификацията им. Не отлагайте вече ремонта, направете жилището ви по ваш вкус, все пак живеем един живот – нека да му се порадваме !

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Изток

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Прекрасната баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Изток. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в кв. Изток, София и региона. 

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА