Кърти, чисти, извозва в кв. Свобода, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт , използвате услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в кв. Свобода.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Свобода, София

Намираме се в кв. Свобода, град София. Този квартал на София е разположен северно от центъра, граничи с ж.к. Надежда 2 и ж.к. Надежда 4.

Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти, извозва в района на квартал Свобода, град София. Услугите ни са комплексни и клиентът получава пълно обслужване в сферата на къртаческите дейности. Например при къртене на стена, ние не само ще я изкъртим, но ще почистим след себе си, ще съберем строителните отпадъците в чували и ще ги пренесем до наш камион, чрез който ще ги извозим до лицензирано сметище в района на град София. Напомняме ви, че изхвърлянето на отпадъците в контейнери за битова смет е строго забранено и се наказва солено. Някой „колеги“ от бранша изхвърлят отпадъците по неправилен начин, с цел да си спестят пари от таксите за депониране на отпадъка, но за нас това е нередно и неморално и не бихме го направили. Ние се грижим за околната среда и се стремим да я опазваме чиста.

Услугата ни за къртене на стени е в помощ на много семейства, които искат повече пространство и по-малко прегради. Понякога, поради лошо планиране в старото строителство се налага неизбежно да се премахне стена, като на нейно място обикновено се прави свод. Това е много красиво и променя цялостния облик на жилището. За да го осъществите, ще се нуждаете от професионалните ни услуги за къртене, като може да сте сигурни, че ние ще изкъртим всичко в детайли, точно както вие сте го пожелали. Все пак да не забравяме, че на Destroy това и е работата.

Фирмата разполага с много и разнообразна техника за къртене, като е любител на BOSCH.  Служителите ни имат богат опит в къртенето, а за почистването и извозването, според нас не е нужно дори да го споменаваме. Това се подразбира, че и там са специалисти. Фирмата е на пазара на тези услуги вече повече от 15 години и се доказала не само в квартал Свобода, но и в цяла София.  За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма, тъй като той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати и така ние може да продължим с това, в което сме най-добри – къртенето!

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в квартал Свобода

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана от препоръчителен, на задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, Тя показва,  че собствениците са успели хора, но и най-важното – кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив от постигнатото. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на квартал Свобода, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Доставка на инертни материали (пясък, чакъл, филц, тухли, негасена вар, мазилки и други);
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА