Кърти, чисти, извозва в Киноцентър, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Киноцентър.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Киноцентър, София

Намираме се в район Киноцентър, град София. Киноцентъра е квартал на София разположен в южната част на града. Намира се в полите на Витоша между кварталите „Бояна” и „Драгалевци”.

Днешното модерно строителство наложи големите общи помещения. Например хол и кухня масово вече са едно, особено в по-малките апартаменти. Рядко хората преграждат допълнително, разделят голяма стая на две по-малки. Най-често услугите ни се използват за разширяване на кухня или хол чрез къртене на стената към терасата. Скорошен наш клиент в двустаен апартамент (две стаи и кухня) направи хитро решение за да осигури детска стая за тогава все още неродения си син. Те използваха услугите ни, за да изкъртят стената към терасата в кухнята, къртихме и почистихме плочките от кухнята. След, което това се превърна в широка детска стая. Преминахме към къртене на банята и тоалетната, като изкъртихме и стената между двете помещения. Всичко това благодарение на консултантските ни услуги, младото семейство намери решение на проблема с тясното жилище. Направете запитване и нашите специалисти ще пристигнат незабавно, за да ви консултират относно евентуални решения и ще изкъртят всичко, което пожелаете. Освен това ще почистят след себе си и ще извозят строителните отпадъци до сметище в София. Така, че вие ще може да се съсредоточите върху останалата част от ремонта.  Къртим бани, тоалетни, стени, кухни, подове и всичко от което се нуждаете. Разполагаме с модерна техника и обучени служители и сме на ваше разположение.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Киноцентър

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Киноцентър, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА