Кърти, чисти, извозва в Княжево, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започването на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

 • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Княжево.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Княжево, София

Намираме се в квартал Княжево, град София.  Кварталът е бил село, но е присъединен към град София през 1958 г., намира се на югозападния изход на столицата.  Това е нашият дом и ние с радост предлагаме услугите си, а именно – кърти, чисти, извозва.

Услуги кърти, чисти, извозва за баня

Банята е едно от най-представителните помещения във всяко жилище. Помещение без, което не можем, там прекарваме не малко време и трябва да ни удобно и уютно. Все пак хубавата баня е признак за успеха на собственика и в живота, затова не губете време и обновете банята си!

Ремонтат на старата баня е неизбежно свързан с къртене на плочки … много трудоемка и мръсна (прашна) работа. Това отказва много хора, просто не желаят да се сблъскват с тази част от ремонта. Макар, че няма причина да се отказвате, просто ни се обадете и оставете тази част на нас. Ние ще изкъртим старите ви плочки професионално и няма да повредим електрическата или ВиК инсталация. След като приключим с къртенето, ще почистим и извозим отпадъците до лицензирано сметище в град София. Работата по лепенето на плочките и слагането на новата санитария ще е като песен за добрия майстор, след като преди това фирма Destroy професионално е изкъртила. Така, че вие ще може да се насладите на иновации и на новия дизайн в банята си за кратко време. Не се колебайте – обадете ни се – телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Княжево

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в Княжево, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА