Кърти, чисти, извозва в район Красна поляна, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт , използвате услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в район Красна поляна.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в район Красна поляна, София

Намираме се в район Красна поляна, град София. Един от най-зелените райони на Столицата, намиращ се на километър и половина от идеалния и център. Той включва в себе си квартал Красна поляна, ж.к. Западен парк, кв. Факултета, ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 2, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Разсадника-Коньовица, местност Смердана, местност Долни Смърдан, местност Малка Коньовица.

Ние сме фирмата за услуги кърти, чисти, извозва на район Красна поляна, град София. На разположение сме на целия административен район, като при необходимост може да посетим адреси в цяла област София. Повече от 15 години предлагаме комплексните си услуги в района и имаме стотици доволни клиенти, които ни помагат да развиваме бизнеса си успешно. Можем да ви помогнем с всякакви услуги свързани с къртене, а при заявка може дори да се заемем само с почистване и извозване на строителни отпадъци. На Ваше разположение е сме, защото мотото ни е доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получим. Замислете се, как Вие самите сте останали доволен от работата на дадена фирма и след това сте я препоръчвали на свои приятели, роднини и познати.

При нужда от къртене на каси на врати се обадете на фирма Destroy, за нас това е ежедневие и сме се специализирали. Премахваме старите каси на вратите Ви, без никакви проблеми и го правим така, че лесно да сложите новата врата. Използвайки непрофесионалисти за тази работа, Вие рискувате да усложните много работата си, защото ако неправилно изкърти касата, на майстор-строителя ще му е нужно много време и ще положи много усили докато коригира грешката. Специално в панелните блокове, касите на вратите се махат страшно трудно, защото са здраво свързани с панела. При неправилно, безразборно къртене ще се напукат стените на панела, който по принцип е много здрав, но не по-здрав от човешката глупост. Не рискувайте излишно, доверете се на професионалистите в къртенето, а и не забравяйте, че Destroy ще почисти след себе си и ще извози отпадъците до сметище в района на град София.

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в район Красна поляна

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора, но и най-важното – тя кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив от постигнатото. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на район Красна поляна, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Доставка на инертни материали (пясък, чакъл, филц, тухли, негасена вар, мазилки и други);
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА