Кърти, чисти, извозва в Красно село, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Красно село.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Красно село, София

Намираме се в Красно село, град София. Това е един прекрасен квартал с богата история, през него минава Боянската река. Тук се намира и едноименния пазар „Красно село“.

Ние сме къртачите на Красно село, на пазара сме вече повече от 15 години и сме се доказали на жителите на цялата столица. Услугите ни са комплексни – къртим, чистим, извозваме на топ цени. Бихме казали, че цените ни по-конкретно са изкъртващо ниски и вие сами може да се уверите в това. Направете запитване в сайта ни или ни се обадете на телефон 0894 222 891.

Хубавият ремонт изисква малко жертви, нужно е търпение, добро планиране, финансови средства и готовност за работа. С фирма Destroy може да забравите за тежката къртаческа работа, дори за строителните отпадъци и боклуци, които неизменно я съпровождат. Това е така защото след като изкъртим вашата баня, тоалетна, подпрозорец, стена, кухня ние ще почистим след себе си и ще извозим отпадъците до сметище в град София. Така вие може да се съсредоточите върху по-приятна част от ремонта. Бъдете професионалисти в основната си работа, тази с която си вадите хляба. Не подхващайте сами ремонт свързан с къртене, оставете това на нас. Не е нужно да дишате прахуляк, да рискувате здравето и живота си. Освен това не забравяйте за риска от повреди върху електрическата или ВиК инсталация, повреди, които може да ви струват много по-скъпо от нашите услуги.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Красно село

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Красно село, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА