Кърти, чисти, извозва в Кръстова вада, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Кръстова вада.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Кръстова вада, София

Намираме се в Кръстова вада, град София. Това е един от южните квартали на столицата, който се намира северно от кварталите Хладилника и Южен парк, на изток от квартал Витоша.

Ние сме къртачите на Кръстова вада, София и сме на ваше разположение за услуги кърти, чисти, извозва в района на квартала и при необходимост в цяла София. Услугите ни са комплексни, служителите добре обучени, а техниката модерна. На ваше разположение сме, ако се нуждаете от къртене на стена, прозорец, подпрозорец, баня, тоалетна, тераса, кухня и други. Най-хубавата част на услугите ни е, че освен професионалното къртене, ние почистваме след себе си и дори извозваме строителните отпадъци до сметище в територията на град София. Идеята е клиентът да остане напълно доволен и да може да се съсредоточи върху останалата част от ремонта, която е по-приятна. Защото все пак, всички знаем, че къртенето не е шега работа, изисква големи усилия, модерна къртаческа техника и обучен човек зад нея. Освен това шумът е силен и вибрациите са много, но не се притеснявайте с нашата модерна техника и опитни служители, ние ще ги намалим до минимум, така че да нямате проблеми със съседи. Ние няма да повредим вашата ВиК и ел. инсталация при къртенето, ще си свършим работата професионално и бързо. След себе си ще почистим и ще оставим помещението така, както го заварихме, дори и по-чисто. Направете вашето запитване днес, за да разберете, колко ниски …изкъртващо ниски са цените ни. Не рискувайте здравето си, за да спестите малко пари, не е нужно. Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Кръстова вада

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Кръстова вада, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА