Кърти, чисти, извозва в Лагера, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Лагера, София

Намираме се в Лагера, град София. Това е жилищен комплекс на Столицата, част от район Красно село. Името му произлиза от съществувалия на негова територия военен лагер. Известен е още като „Добруджански“ квартал, поради многото бежанци, които се заселват там в началото на 20-ти век.  Тук строителството е предимно ниско, като има и панелни блокове. Новото строителство в квартала е предимно около булевард „Акад. Иван Гешов“.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва с повече от 15 години опит в ж.к. Лагера. Разполагаме с опитни дългогодишни служители, модерна и разнородна техника и всичко необходимо, за да изкъртим вашата тераса, кухня, баня, стена, подпрозорец.  Услугите ни са комплексни и освен, че ще изкъртим професионално, ние ще почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до сметище в района на града.

Къртим всичко, събаряме дори сгради, демонтираме покриви, разбиваме огради, предлагаме и асфалтиране, а къртенето на паркет и ламперия не са ни чужди.  Освен всичко това може да се обърнете към нас и за хамалски услуги. С камиончета ние доставяме и техника и местим мебели, при преместване в ново жилище или при закупуване на нови такива. Демонтираме и врати, прозорци и всичко останало, което е свързано с къртене и разбиване. Почистването и извозването на отпадъци от мазета, също ни е специалитет. Не се притеснявайте за цените, просто направете запитване в сайта или ни се обадете, за да ви направим оферта, след което вие ще прецените дали да ни наемете.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Лагера

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Прекрасната баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Лагера. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в  Лагера, София и региона. 

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА