Кърти, чисти, извозва в Лозенец, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за извършване. Преди започването на самия ремонт обаче, вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започне ремонтът. Това е много деликатна и трудоемка работа. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Лозенец.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Лозенец, София

Обновяването на банята е труден процес, с който трудно бихте се справили сами, но за да я направите по-ярка и по-добра трябва да започнете с цялостно къртене на плочките и премахване на санитарията. Днешно време стана много важно да обновите банята си. Тя е основното нещо в жилището, което показва положението на семейството в обществото. Основно ремонтът се прави само защото е остаряла или защото току-що са се нанесли нови собственици. Плочките обикновено са много стари и ремонтът на банята става неизбежен, когато купувате апартамент от собственик.
Обновяването включва много неща и една от първите стъпки е разрушаването на всичко старо и ненужно. Разрушаването не изисква голям набор от инструменти; всичко, от което се нуждаете е планиране и правилно изпълнение. Разрушаването на банята включва няколко стъпки.

Стъпки за къртене на стара баня
Силно се препоръчваме да потърсите помощ от специалист в услуги кърти, чисти, извозва за отстраняване на тръбите и други по-деликатни неща. Това ще отнеме по-малко време и ще ви помогне да спестите и много пари, защото ако нещата се объркат – ще загубите много пари. Винаги е по-безопасно да не се излагате излишно на опасност, а докато се опитвате да разрушите банята могат да ви се случат много неща.
Първата стъпка е премахването на огледалата, рафтовете и т.н. Това може да се направи, като внимателно се отвинтва огледалото или се изстъргват краищата с нож.
Следващата стъпка включва спиране на водоснабдяването. Това е важно, защото без изключване на водоснабдяването, когато тръбите бъдат премахвани, ще причинят теч на вода!
Следващата стъпка е да се разруши тоалетната. Това означава, че тоалетната трябва да се извади на части. Трябва да се използват гайките и винтовете от долната страна. По същия начин ваната или душът или и двете трябва да бъдат отстранени.
Извадете шкафовете и рафтовете и всичко останало, което е ненужно, за да започне същинската част – къртенето!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Лозенец

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, за успех. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни и битови);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА