Кърти, чисти, извозва в квартал ж.к. Люлин 1, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт , използвате услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в ж.к. Люлин 1.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Люлин 1, София

Намираме се в ж.к. Люлин 1, град София и предлагаме услуги кърти, чисти, извозва. Жилищен комплекс Люлин е най-големият такъв в цяла България и е застроен предимно от панелни блокове, в които дали поради желание на клиента или лошо планиране, се налага да се къртят стени, подпрозорци, мазилки, подове, каси на врати и много други.

При нужда от услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Люлин 1 обадете се на фирма Destroy. Може да се обърнете към нас за къртене на касите на вратите с цел поставяне на нови по-хубави интериорни. Това е тежка, нелека задача, която изисква специализирани познания и мощна техника за къртене. Работата е деликатна, защото старите метални каси са здраво свързани с панелната стена и премахването им става изключително трудно. Работникът трябва внимателно да кърти и да не забравя, че ще се поставя врата, веднага щом свърши, а не безразборно да кърти. Освен това е необходима и техника за изрязване на арматурите, които непременно ще се появят в процеса на къртене. От Destroy редовно получаваме поръчки за къртене на каси на врати в целия жилищен комплекс Люлин. Това е така заради широко разпространеното панелно строителство в квартала, а и да не забравяме, че доволните клиенти ни препоръчват на свои приятели и роднини и така получаваме нови и нови поръчки. Най-хубавото след нашата работа е че ще почистим след себе си и ще извозим боклука до лицензирано сметище в района на град София. Клиентът получава комплексна услуга и не се натоварва с носенето на тежките чували със строителни отпадъци.

Имате проект за нова баня, но първо трябва да изкъртите старата. Не се притеснявайте, с нашите професионални услуги за къртене, чистене и извозване, Вашият проект ще бъде успешно стартиран!

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Люлин 1

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто необходим, а задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора, но и най-важното – тя кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив от постигнатото в живота си. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това в района на ж.к. Люлин 1, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е  Вашата облицовка на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Къртене на каси на врати;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене и извозване на покривни конструкции;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА