Кърти, чисти, извозва в квартал ж.к. Люлин 3, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт , използвате правилните услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки,мозайка, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без повреди по ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище, като ще платим всички такси за депониране на отпадъка. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим Вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в ж.к. Люлин 3.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Люлин 3, София

Намираме се в ж.к. Люлин 3, град София и предлагаме услуги кърти, чисти, извозва. Жилищен комплекс Люлин 3 част от ж.к. Люлин – най-големият такъв в цяла България и е застроен предимно от панелни блокове, в които дали поради желание на клиента или лошо планиране, се налага да се къртят стени, подпрозорци, мазилки, подове, каси на врати и много други.  Ж.к. Люлин 3 граничи ж.к. Люлин 2, ж.к. Люлин 4, ж.к. Люлин 8, ж.к. Люлин-център. Разположен е точно срещу Трънска махала.

Фирма Destroy предлага услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Люлин 3. Тя разполага с опитни и добре обучени служители, модерна техника и най-важното желание умения и опит в къртенето на всякакви конструкции. За нас къртенето на панелни стени е ежедневие и изобщо не ни притеснява. Макар, че панелните стени / направени от желязобетон/ са много здрави, армирани и за непрофесионалист са силно затруднение. Тъй като в Люлин, това е преобладаващото строителство, ние сме се усъвършенствали до най-малките детайли в къртенето на стени, под, баня, тоалетна, мозайка, метална каса на врата / на панелно жилище/ и много други.

Една нерядко извършвана услуга е къртенето на комин. Това се налага поради факта, че коминът не дърпа и е нужно да се промени височината, но понякога, за да се надстрои е нужно преди това да се изкърти основата и да се започне  на чисто. За нашите опитни служители, къртенето на комин е нещо обичайно и те се справят майсторски със задачата. Най-хубавото на нашите услуги тук е, че след като изкъртим, ние си почистваме – изнасяме тежките чували със строителни материали до наш камион и от там до сметище в района на град София. Ние си плащаме всички такси за депониране на отпадъците, за нас е крайно неморално това, което правят други недобросъвестни „колеги“, а именно да изхвърлят строителните отпадъци на нерегламентирани за целта места. Това освен, че замърсява природата е и изключително вредно за нея, тъй като в отпадъците може да се съдържа азбест, а изолацията на някой кабели може да е токсична. Ние пазим доброто си име и не бихме го съсипали с подобни низости.

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Люлин 3

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто необходим, а задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора, но и най-важното – тя кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив и доволен от постигнатото в живота си. Преди банята се използваше повече основно за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това в района на ж.к. Люлин 3, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е  Вашата облицовка на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Къртене на каси на врати;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.) до лицензирано за целта сметище;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене и извозване на покривни конструкции;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Асфалтиране (машинно и ръчно);
 • Изкопни работи;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за услуги кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА