Кърти, чисти, извозва в Люлин, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате успешно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Люлин.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Люлин, София

Намираме се в район Люлин, град София.  Разположен в северозападната част на София, включва и най-големия жилищен комплекс в България – ж.к. Люлин. Над 90% от сградите са от панелен тип, някои от тях с много лошо планиране. Това налага използването на нашите професионални услуги за къртене. Сред най-честите ни заявки са : къртене на баня, къртене на подпрозорец, къртене на неносеща преградна стена ( най-често тази между тераса и прилежащо помещение).

Основно ремонтът на банята се прави преди нанасяне в ново жилище. Старата баня освен морално е и материално остаряла, обикновено с наличие на много скрита влага. Това неизбежно налага ремонта, но все пак не всеки разполага със средства да ремонтира целия апартамент на един път. Те го ремонтират стая по стая, това е неудобно заради праха и работниците и мръсотията, която остава след тях. … но не и с фирма Destroy. Ние ще изкъртим старата ви баня, тоалетна, стена, подпрозорец и ще почистим след себе си, така че бъде по-чисто отколкото преди нас. Ще извозим строителните отпадъци до лицензирано сметище в столицата. Така, че вашите грижи ще бъдат сведени до минимум!

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Люлин

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Люлин, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА