Кърти, чисти, извозва в Малашевци, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Малашевци.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Малашевци, София

Намираме се в Малашевци, град София. Това е квартал в североизточната част на столицата присъединен през 1961 г. Тук се намира едно от най-големите гробища на София.

Ние сме фирма Destroy и предлагаме услуги кърти, чисти извозва на изкъртващо ниски цени. Къртенето една от най-тежките и трудоемки части на всеки ремонт. То изисква освен физическа сила и опити, модерна техника и професионални умения за работа с нея. Фирмата ни разполага със всичко това и е готова да ви помогне, когато имате нужда от нея. Няма значение какво ще се кърти – стена, подпрозорец, врата, тераса, баня, тоалетна, за нас няма значение, ние имаме опит с всички видове къртачески услуги. Това, което много се харесва на нашите клиенти е, че след като професионално изкъртим например банята ви, ние ще почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до сметище в района на град София. Така, че клиентът ни може да се съсредоточи изцяло върху останалата част от ремонта, която е много по-лесна и приятна. Тъй като вече започва да се оформя бъдещия изглед на помещението и клиентите са много доволни. Предлагаме и услуги за почистване на стари мазета и къртене на бетон, комбинирано с почистване. Фирмата ни е пазара от повече от 15 години в квартал Малашевци и вече се е доказала в над стотици поръчки за къртене тук и в района на столицата. Най-често клиентите са ни приятели на други наши клиенти, които вече са използвали услугите ни и са ни препоръчали, за което ние горещо им благодарим. Това за нас е и признание за добрата ни работа и професионални къртачески услуги – кърти, чисти, извозва!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Малашевци

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Малашевци. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Малашевци, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА