Кърти, чисти, извозва в Малинова долина, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние ще ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

къртене на кухня банер
къртене-на-бетон-в-софия
почистване-на-мазета

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Малинова долина.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Малинова долина, София

Намираме се в Малинова долина, град София.  Кварталът е един от добрите, престижни квартали на Столицата, на тихо и спокойно място в близост до околовръстното, в близост е до комплекса Американски колеж.

Ние сме къртачите на квартал Малинова долина, град София, Столична община.  На пазара сме от повече от 15 години и предлагаме услуги кърти, чисти извозва. Услугите ни са професионални и комплексни, след къртенето ние ще почистим и извозим боклуците до сметище в района на Столицата. Не се притеснявайте от шума и прахуляка при къртене, както и от строителните отпадъци. Ние ще изкъртим професионално вашата баня, тоалетна, стена, прозорец и ще почистим така след себе си, че ще бъде по-чисто отколкото го заварихме.

Старите плочки в банята са голям проблем, защото освен, че са грозни, те са и много мръсни.  С годините мръсотията и бактериите се настаняват дълбоко между плочките, по недобре попълнени фуги и трудно достъпни места. Получават се участъци със скрит мухал и постоянна влага ( особено при проблеми с ВиК инсталацията). Тогава ремонтът става неизбежен, а преди началото на всеки един ремонт в банята са ви необходими услуги – кърти, чисти, извозва. С професионалните ни къртачески услуги премахването на старата санитария и плочки е елементарно, бързо и безпроблемно.  Възползвайте се от нашите изкъртващо ниски цени на услугите ни, за да освежите жилището си и за да направите грандиозни промени.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Малинова долина

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Малинова долина. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Малинова долина, София и региона. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА