Кърти, чисти, извозва в Манастирски ливади, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Манастирски ливади.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Манастирски ливади, София

Намираме се в квартал Манастирски ливади, град София. Този квартал е най-северният на столицата и граничи с Илиянци, Нови Искър, Мировяне. Тук има много новопостроени сгради, които поради лошо планиране, са с малки стаи, бани и тоалетни. Желанията на клиентите ни са заповеди за нас, така че нуждаят ли се от услуги кърти, чисти, извозва – ние сме насреща!

Ние обръщаме внимание на детайлите и се интересуваме от мнението на нашите клиенти, готови сме да изпълним и вашите желания. Цените ни са достъпни и разбирасе, че правим остъпка за редовни клиенти.  Наемете ли нашата фирма, ние ще свършим работата от … до, няма да изкъртим стената, банята и да я зарежем по този начин .. НЕ! Ние ще почистим и ще извозим строителните отпадъци до сметище в района на град София. Така, че вие да може да продължите да ремонтирата, като след нашите къртачески услуги ремонтът ще се ускори. Все пак ние къртим професионално, имаме и модерна изпитана техника и отлични служители, които умеят да боравят с нея. Те са преминали обучение и са лицензирани от фирмите производители на къртачите ни. Обучението е изключително важно за нас, то е и редовно, за да се обоготяват знанията на професионалистите ни.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Манастирски ливади

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните няколко години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в Манастирски ливади, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА