Кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 1А, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Ще спестите малко пари, но после ще дадете много повече за здраве (медицински прегледи, лекари, лекарства и други). Това е напълно безсмислено. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 1А, София

Намираме се в жилищен комплекс Младост 1А, част от административен район Младост на Столична община. Той граничи с 7-ми 11-ти километър, Младост 3, Младост 1, НЗП Изток . Като цяло район Младост е един от най-бързо развиващите се райони в Столицата, силно предпочитан за живеене сред Столичани, заради добрата си инфраструктура и паркове.

Къртенето на подпрозорец е тежка и трудоемка работа, която изисква и прецизност. Много хора предприемат този ремонт, за да сложат френски прозорци. Те са красиви, широки и модерни, но не всеки може да изкърти идеалният отвор за тях. Не наемайте аматьори, за да вършат работата на професионалистите. Това само ще усложни многократно проблема с подпрозореца ви. Наемете фирмата за услуги кърти, чисти, извозва на ж.к. Младост 1А. Ние ще изкъртим деликатно вашия подпрозорец, ще почистим след себе си и дори ще извозим строителните отпадъци до сметище в района на град София. Правили сме това стотици пъти и ще го направим отново и за вас. Опитът си казва думата, когато става въпрос за практическо изпълнение на дадена задача, затова не си правете излишни и скъпи експерименти. Не позволявайте да се учат на вашия продпрозорец, изберете доказан професионалист, за да свърши работата качествено. Изберете фирма DESTROY за услуги кърти, чисти, извозва!

Много хора подценяват услугите за почистване и извозване на строителни отпадъци. Това е голямо удобство, което ще оцените още повече, ако преди това се е наложило да го правите сам. Например, ако живеете в панелен блок и се наложи да къртите стена или баня, ще имате голям проблем със строителните отпадъци, особено и ако сте над 3-тия етаж. Изнасянето на отпадъците става много трудно, защото се налага те да се пълнят първо в чували и малко по малко да се носят до товарния камион или контейнера за строителни отпадъци под наем. Няма да може да се справите сам, защото ще ви е необходим камион, и повечко хора за носенето. Все пак, ако решите да се опитате без помощ, може сериозно да навредите на здравето си. Въпросът е -заслужава ли си ? Ще спестите малко пари, но после ще дадете много повече за здраве (медицински прегледи, лекари, лекарства и други). Това е напълно безсмислено. Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето, чистенето и извозването на фирма Destroy.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със комшии и най-вероятно ще ви глобят.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Младост 1А

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Младост 1А, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА