Кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 2, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Ще спестите малко пари, но после ще дадете много повече за здраве (медицински прегледи, лекари, лекарства и други). Това е напълно безсмислено. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 2, София

Намираме се в жилищен комплекс Младост 2, част от административен район Младост на Столична община. Той граничи с Младост 1, ж.к. Младост 1А , Младост 3 и ж.к. Дървеница . Като цяло район Младост е един от най-бързо развиващите се райони в Столицата, силно предпочитан за живеене сред Столичани, заради добрата си инфраструктура и паркове.

Ние сме фирма за услуги кърти, чисти, извозва, която предлага услугите си в ж.к. Младост 2, град София. Може да ни се обадите за къртене на почти всичко в строителството. Специализирали сме се дори в къртене на мозайка, а това е много деликатна работа, когато става въпрос за басейн. Площите са големи, мозайката е на малки парчета и отнема време и е необходима допълнителна прецизност. По принцип на необучен работник, тази работа ще му отнеме страшно много време, ако трябва да я направи правилно. Все пак да не забравяме, че след махането на мозайката ще се слага нова и трябва да е добре изкъртено и почистено преди това. За служителите на фирма Destroy къртенето на мозайка е нещо обичайно и те се справят с поръчката бързо и лесно. След което почистват след себе си и извозват строителните отпадъци до сметище в района на Столицата. Толкова е лесно, а и услугите ни са комплексни, веднъж наел ни, клиентът може да счита работата за свършена и и спокойно може да се съсредоточи върху останалата част от ремонта си.

Фирма Destroy разполага с последния модел къртачи на BOSCH и е обучила служителите си за работа с тях. За нас обучението е изключително важен етап от работата, това е началото. При модернизиране на оборудването ни, винаги се преминава курс за работа с новата техника и дори се коментират техниките на къртене.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със комшии и най-вероятно ще ви глобят.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в ж.к. Младост 2

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Младост 2, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Асфалтиране – машинно и ръчно;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА